Продукти в количката

Доставка

Безплатна доставка за поръчки над 800 лв.

Предвид постоянните увеличения на цените на куриерските услуги, е възмоно да има леки разминавания в описаните по-долу цени за доставка.


Актуални цени към Юли 2022:

Цени за доставка на картини в рамките на България

За извършване на доставки Dstoykova.com използва услугите на куриерските фирми  Еконт Експрес (Спиди, при желание на клиента). Поръчките заявени по телефона или през сайта биват обработени и изпратени  обикновено на същия /следващия работен ден или в рамките на няколко работни дни. Картините се изпращат със застраховка, като чупливо и доставката е за сметка на клиента.

Доставка до офис - увеличения от Юли 2022

Цената на основната услуга на Еконт е 6.30  - 11.60 лв до офис, в зависимост от тежестта и големината на пратката. Включва смс известяване и застраховка - чупливо. Цената на доставката до офис се увеличава със 1.66 лв на всеки 100 лв. наложен платеж. Така ако закупувате картина на стойност 300 лв, цената на доставката ще бъде примерно - основна услуга 6.30 + (3 х 1.66 наложен платеж) = 6.30 + 4.98 = 11.28

За плащания по банков път цената на доставката е в размера на основната услуга  6.30  - 11.60 лв в зависимост от размера и теглото на картината.

Доставка до адрес - увеличения от Юли 2022

Цената на основната услуга на Еконт до адрес е 7.70  - 20.00 лв. в зависимост от тежестта и големината на пратката. Картини над 90 см се водят обемен товар и цената на доставката е по-висока. Включва смс известяване и застраховка - чупливо. Цената на доставката до адрес се увеличава със 3.11 лв на всеки 100 лв. наложен платеж. Така ако закупувате картина на стойност 300 лв, цената на доставката ще бъде примерно - осн. услуга 7.70 + (3 х 3.11) = 7.70 + 9.33 = 17.03

За плащания по банков път цената на доставката е в размера на основната услуга.

Доставка в събота

За доставка в събота се доплаща 3.11 лв, по тарифата на Еконт

Цена на доставка при плащания по банков път

За плащания по банков път цената на доставката варира както следва:

6.30  - 11.60 лв до офис.

7.70  - 20.00 лв до адрес в зависимост от големината, тежестта на пратката и размера на картината. Картини над 90 см се водят обемен товар и цената на доставката е по-висока.

Включва смс известяване и застраховка - чупливо.

Плащанията по банков път се осъществяват на фирмената сметка на Даниела Стойкова АРТ ЕООД. При избиране на метод за плащане по банков път ще получите имейл с данните за банков превод.

------

Картините се опаковат добре с бабъл фолио (фолио с балончета).

В  редки случай, когато заявената картина се намира в галерия или магазин на консигнация или е част от протичаща изложба, изпращането може да бъде забавено повече 2, 3 работни дни, но това бива уточнено и уговорено по телефона между двете страни.

В случай, че заявената от клиента картина е нова, и не е изсъхнала, клиента трябва да изчака необходимото време за изсъхване на платното, така че то да може да се транспортира. Клиента би могъл да се откаже от доставка преди да бъде изпретена картината.  В редки случаи и при голяма натовареност може да има забавяне от страна на куриерската фирма на доставката. 

Доставките се извършват до посочения от Вас адрес или офис на Еконт (Спиди) на следващия работен ден след изпращането.

Срокът за доставка на продукти които не са налични или продукти които се изработват по поръчка на клиента се договарят  в писмен вид на и-мейл  адрес посочен от клиента.

Доставка на картини до чужбина

За поръчки извън България доставката се уточнява допълнително на тел 0886 687 280.

Плащането на поръчки за чужбина става по банков път.

Доставката до чужбина може да стане чрез Български пощи, DHL или друга куриерска фирма. Услугите на Български пощи отнемат няколко седмици до месец, а транспорта с куриерска фирма става обикновено в рамките на 5 работно дни.

За транспортиране на картина до чужбина е желателно да се изработи кутия за картината по поръчка, която я предпазва от повреждане при транспорта извън граница. Тя може да бъде от велпапе (кашон), фазер (твърдо дърво) или комбинация между двете.

Цените на кутиите са в зависимост от размера на картината, 30, 40, 60 лв.

Цените на доставката до чужбина чрез куриер зависят от крайното тегло и размери на картината с предпазната кутия. Варират обикновено между 50 - 250 лв.