Еротични картини от Даниела Стойкова

Еротични картини

Не налична
Еротична картина Копнеж

Еротична картина Копнеж

480.00лв.

..

Не налична
Еротика арт Желание

Еротика арт Желание

250.00лв.

..

Не налична
Еротика арт картина По-непослушна
Не налична
Еротика арт Най - непослушна
Не налична
Еротична картина - Мълчание
Не налична
Еротична картина Чакам те

Еротична картина Чакам те

300.00лв.

..

Не налична
Еротична картина Чакам те 2
Не налична
Картина Палави ръце

Картина Палави ръце

120.00лв.

..

Неналична
Не налична
Еротична картина - "Закачливо"
Неналична
Не налична
Еротична картина Похот

Еротична картина Похот

300.00лв.

..

Неналична
Не налична
Еротична картина Страст

Еротична картина Страст

250.00лв.

..

Неналична
Не налична
Еротична картина Тя е моя

Еротична картина Тя е моя

400.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Игриво

Картина Игриво

400.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Непослушна

Картина Непослушна

250.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина с гола жена

Картина с гола жена

300.00лв.

..

Showing 1 to 15 of 15 (1 Pages)


В музиката, литературата, скулптурата и във всички останали видове изкуство основният лайтмотив е красотата на женското тяло. В тази колекция Даниела Стойкова представя авторски картини за стена , посветени на еротиката и красотата на женската фигура. Еротиката е неразривно свързана с изкуството, особено визуалното.

Човекът още от античната епоха, възхвалявал мъжката и женската голота, а в съвременното изкуство еротиката достига върховата си точка. Според П. Пикасо не съществува разлика между изкуството и еротиката. Той смята, че изкуството никога не е целомъдрено, то трябва да бъде държано далеч от всички невинни невежи; когато то е непорочно, то не е изкуство.

Защо Даниела Стойкова рисува еротично изкуство?

Младата художничка рисува еротично изкуство защото се възхищава на красотата и извивките на женското тяло. Смята, че тази красота трябва да намери израз в нейното творчество, в картини ѝ с маслени бои .

Еротиката не винаги е голота и може да бъде много фино завоалирана. Това може да бъде красиво оформена коса, която разкошно се спуска в своя блясък, магнетичен поглед или жест, със силен заряд. Еротиката е също в нежността на кожата, мекотата на влажните устни и блясъка на разпаления поглед. Еротичното изкуство събужда жаждата за наслада и първичното у човек, но по-важното е че то освобождава съзнанието и въображението. Стремеж към свобода в изкуството е имало от хилядолетия. Понятието "еротично изкуство" е заобиколено от множество заблуди. В красотата на голите тела няма нищо пошло, което трябва да се крие в тайна. Ние хората сме сексуални същества и сме устроени, така че да сме привлечени от красивите тела. Опитите да прикриваме същността си са безсмислени, единствено ни оковават в задръжки и така ни ограничават. Сексуалността ни прави хора; тя диктува огромна част от съзнателното и несъзнателното ни поведение. Сексуалността е физическото измерение на любовта. Сексът ни кара се по-щастливи. Това се отразява на производителността на труда, учението, успехите и самочувствието.

Картина, "Тя е моя", 60/80 см . Неналична, заявете тази картина по поръчка. Повече информация за картините по поръчка ТУК.

Информация относни ценообразуването на картини ще получите в статията – Картини цени.

Секс и изкуство

Маслените картини живопис в продължение на огромната история на развитие на човечеството илюстрират измеренията на физическата и духовна любов. Огромен брой картини, станали световни шедьоври, изобразяват любовни сцени и сексуални страсти в най-различни проявления. Още в древността фасадите на различните храмове и култови съоръжения в Индонезия са украсени с рисунки със сексуална насоченост. Многото такива изображения на секс картини са достигнали до нас от културата на древна Гърция, Индия, страните от Изтока, както и от български художници. В древен Рим препоръчителните сексуални пози се изобразявали навсякъде в интериора на дома – по стените във вид на фрески, по подовете – като мозайки, дори по съдовете за хранене. Присъствието им в интериора се считало за демонстрация на лукс, култура и богатство. Получаването на удоволствие от секса бил висшият дар на богинята Венера. Римляните били свободни да му се наслаждават и било важно да го правят. Така произведенията на изкуството с еротично съдържание били широко употребявани и търсени.

В днешни времена също е модерно да се поставят изложби с еротично съдържание. Някои от тях на най-известните български художници, олицетворение на самата класика с целия авторитет и респект. Техните произведения се съхраняват във фондовете на най-големите музеи у нас днес. Тази област на изкуството в България не е изследвана в детайли. Понякога е трудно приемана, сякаш еротиката и сексуалността са нещо мръсно, срамно и непристойно. Подобни невероятни секс картини са прибрани в скритите папки на частни колекции и са напълно недостъпни за публиката.

Даниела Стойкова смята, че епохата на предразсъдъците е отминала и обществото е израснало до толкова, че е способно да освободи възприятията си за изкуството. То е един начин да опознаем самите себе си и да намерим своята идентичност в най-интимните въплъщения на фантазиите ни.

(Разгледайте изложбите на онлайн арт галерия Д. Стойкова.)

Защо да изберете еротични картини от художника Даниела Стойкова?

Арт картините за стена , които ще откриете в тази галерия са закачливи и модерни в експресивен стил. Те развихрят въображението, освобождават от задръжките, провокират подсъзнанието и сетивността. Този тип картини с маслени бои няма да бъдат разбрани от хора, които имат много предразсъдъци и табута, за които голото женското тяло и еротиката са нещо непристойно. Могат да бъдат подходящи луксозни подаръци за смели и уверени притежатели, ценители на женската красота и чувствителност. Хора, които не робуват на задръжки и ограничения, наложени от съвременното общество.

Всяка една картина от този сайт може да бъде рамкирана. Заявете услугата рамкиране от ТУК.


А за да видите предварително как ще стои картината във Вашия хол, спалня офис или друго помещение предлагаме услигата - Интериорни решения.


Къде можете да поставите еротичните картини?

Рисуваните картини за стена на голо тяло биха стояли добре в съвременен дом, обзаведен в изчистен, и минималистичен стил. Дори само една картина с еротичен сюжет може да придаде неповторим характер на спалнята Ви.

Не е необичайно да изберете вдъхновени от фигуративното или абстрактно изкуство еротични картини за хола, но ако не желаете показност, а сте сред любителите на това изкуство можете да закачите подобни абстрактни картини на стените в спалнята или друга стая, до която достъп имате само Вие.

Еротичните картини за спалня са способни да засилят интимността във Вашата двойка, като напомнят за красотата на сексуалността и развихрят въображението Ви.

Картината с еротична тематика - чудесен подарък за мъж.

Картините в тази категория са подходящи не само за разширяване на собствената Ви колекция. Ако имате до себе си близък човек, който не е роб на табута и предразсъдъци, то на неговия специален повод бихте го впечатлили с картина за подарък с еротична тематика. Именно такава творба се смята за луксозен подарък , който си струва да бъде добавен към всяка частна колекция. Предлаганите еротични картини в онлайн галерията в комбинацията с ръчно изработена картичка например са особено предпочитани като подарък за мъж, за неговия рожден ден или друг повод.

Освен еротични картини, онлайн арт галерия Даниела Стойкова предлага още:

Как да закупите картините голо тяло от художника Даниела Стойкова?

Изборът на маслени картини онлайн има много предимства, включително факта, че спестявате време, а също и избягвате може би смущаващото за Вас посещение във физическа галерии, що се отнася до търсенето на творба в този стил. Можете да закупите арт картини с еротична тематика от DSTOYKOVA, като те ще бъдат доставени дискретно навсякъде, където пожелаете.

За покупка на картина онлайн се свържете с нас чрез обаждане по телефона или го направете директно през уебсайта!