Картини по поръчка

Картини по поръчка

Неналична
Не налична
Картина - Амалфи

Картина - Амалфи

650.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина - Архитектурен пейзаж от Италия
Неналична
Не налична
Картина - Портофино

Картина - Портофино

650.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина по поръчка - Вътрешна хармония
Неналична
Не налична
Картина по поръчка - пейзаж от Италия | Архитектурен пейзаж
Неналична
Не налична
Картина по поръчка - Чернокожо момче
Неналична
Не налична
Подарък за годишнина | Портрет със силуети и морски пейзаж
Неналична
Не налична
Подарък за сватба | Портрет по поръчка - Обич
Неналична
Не налична
Kартина от снимка | Пейзаж от Лозенец със сърце
Неналична
Не налична
Kартина от снимка с морски пейзаж - любимо място
Неналична
Не налична
Картина по поръчка | Българска мома | Портрет по снимка
Неналична
Не налична
Рисувана картина по снимка | Портрет на семейство
Неналична
Не налична
Kартинa по поръчка с рамка | Безгрижният ден от Д. Стойкова
Неналична
Не налична
Портрет по поръчка  | Семеен портрет и комбиниран морски пейзаж
Неналична
Не налична
Портрет по снимка | Жена на лодка
Неналична
Не налична
Репродукция на картина | Жетвар, Владимир Димитров - Майстора
Неналична
Не налична
Рисувана картина по снимка | Картина Жена с котка
Неналична
Не налична
Картина с огромна хризантема –  Радост
Неналична
Не налична
Картина с огромна хризантема –  Разкош
Неналична
Не налична
Картина с голяма лилия – Жизненост
Неналична
Не налична
Картина с голяма розова роза - Прелест
Неналична
Не налична
Картина с голямо розово цвете – Нежност
Неналична
Не налична
Картина с голямо синьо цвете – Спокойствие
Неналична
Не налична
Картина с голямо цвете – Хармония Мандала
Неналична
Не налична
Картина с една голяма роза - Щастие
Неналична
Не налична
Картина с огромен червен мак – Разцвет
Неналична
Не налична
Картини по поръчка | Репродукция на Моне - Пролетен пейзаж
Неналична
Не налична
Kартина от снимка | Бащината къща
Showing 1 to 28 of 54 (2 Pages)


Картини по поръчка – пейзажи от снимка, художник Д. Стойкова на достъпна цена


На тази страница може да видите вече направени поръчки за картини от различни жанрове – картини пейзажи, картини с цветя, картини на известни художници, абстрактни картини и други.  Всяка една от картините, изготвени по поръчка вече не е налична. Ако харесвате някоя от тях, бихте могли да я поръчате отново чрез бързо обаждане по телефона или с имейл.

Поръчайте картина от снимка, репродукция или портрет още сега на тел: 0886 687 280!

*Имайте предвид че, всяка една картина с маслени бои има технологично време на съхнене, което е минимум 1 седмица - 10 дни през лятото и 3 седмици през зимата .

Това е така, защото маслените бои не са на водна основа, а на основата на масла, които се изпаряват и втвърдяват по-бавно, особено при по-ниски температури. Заявете Вашата поръчка достатъчно рано, за да може картината за изсъхне в срока, в който ще Ви бъде необходима. Особено ако имате намерение да поръчате картина за подарък за конкретен повод.

* Важно: При поръчка се изпраща капаро 50% от уговорената крайна цена на творбата на фирмената сметка на Даниела Стойкова Арт ЕООД.

D.Stoykova. com не носи отговорност за непотърсени поръчки в рамките на 2 месеца от момента в който клиентът е информиран, че творбата е готова и може да бъде изпратена, освен ако това не е преварително уговорено с клиента! В случай на невзета поръчкака, капарото се губи.

Какви картини по поръчка може да заявите от този сайт

От този сайт за продажба на картини може да поръчате само картини с маслени бои от български Художник.  Д. Стойкова не рисува картини с акрилни бои, молив, пастел и други материали. Творбите в този сайт са рисувани пастозно с наслояване на голямо количество боя. Това кара картините да съхнат по-бавно, но изгражда неповторим релеф, който придава допълнителна красота и оригиналност на творбата.

В случай, че разполагате с малко време до повода, предлагаме готови и опаковани подаръци, подходящи за последния момент. Луксозните подаръци, които ще видите в сайта, са внимателно опаковани със златно фолио, подаръчна кутия с панделка, придружени от сертификат за автентичност и оригинална, ръчно изработена картичка с плик. Разгледайте готовите подаръчни комплекти.

Бихте могли да заявите картина по поръчка за дома, хола, спалнята, кухнята, офиса, друго помещение или за подарък по Ваш вкус. Художника Даниела Стойкова рисува картини по снимка, основно в областта на пейзажа, но при интерес може да изпратите запитвания за портрети на хора или портрети на домашни любимци.


Идеи за картина по поръчка, която може да поръчате от онлайн арт галерия Д. Стойкова:

  • Картини реализъм
  • Абстрактни картини
  • Картини с пейзажи
  • Картини с цветя
  • Картини на известни художници
  • Репродукция на картини по поръчка
  • Рисувана картина по снимка по Ваша идея

Реалистична картина по снимка

Рисувани картини по Ваша идея или снимка.  Бихте могли да изпратите снимка, която сте харесали в интернет пространството, или сте заснели собственоръчно с телефон или фотоапарат. Поръчката ще бъде изпълнена прецизно, с много детайл и в най-кратък срок. Реалистичната картина по поръчка би могла да бъде с морски пейзаж, пейзаж на природа, селски пейзаж от българското село, пейзаж с река или водопад, градски пейзаж, ваза с цветя и много други. Всичко, което желае Вашето сърце, включително и картина с еротична тематика. Ако имате затруднения с избора сме на разположение да дадем различни предложения по избраната от вас тема. Например, ако търсите картина с морски залез, бихме могли да подберем специално за Вас колекция от снимки с красиви морски залези, от които вие да селектирате най-подходящата за Вашето пространство.
Освен морските пейзажи, често хората поръчват есенни картини, пролетни картини, архитектурни пейзажи, картини с цветя и други.
Реалистичните картини са по-сложни за рисуване и не биха могли да бъдат изпълнени от всеки художник. Изискват прецизна ръка и изработка, усет към детайла и цвета. Времето за изработка е по дълго и по тях има повече работа, отколкото при от абстрактните картини, защото трябва да се изрисува внимателно всеки детайл. Изготвят се по-бавно и в тях се влага повече труд.

Вижте още статията Картини по поръчка по Ваша идея или снимка.

Абстрактна картина по поръчка

Абстрактната картина по поръчка, откъм време за изработка се рисува по-бързо от реалистичните картини. Абстракцията може да бъде от снимка, репродукция на картина на друг художник или картина, която си представяте Вие в ума си. Достатъчно е да обясните своята идея в кратък разговор и да изложите предпочитанията си за цветове, които биха стояли добре във Вашия дом или офис. Ако нямате конкретна идея,  художникът Д. Стойкова би могла да нарисува за вас, абстрактна творба по свое усмотрение и вдъхновение.

Репродукция на картини по поръчка на известни художници.

Поръчайте рисувана картина на известен художник, български или чуждестранен. Например произведение на Моне, Ван Гог или, или друг Ваш любим художник в стила на модернизма, импресионизма, символизма, кубизма, експресионизма, или друго течение в изкуството.
Изпълняваме всякакви поръчки, стига авторът да не е съвременен художник, за да има колегиалност. Не е приятно един съвременен автор да копира изкуството на друг такъв. Ако търсите по-икономичен вариант, на картината на някой известен художник, чийто цени са непосилни за Вашия бюджет, бихте могли да поръчате пано за стена или принт на негова творба, вместо ръчно рисувана картина. Принтовете се отпечатват на платно, също като оригиналните картини, но тъй като в тях не е вложен ръчен труд, цената им е много по-ниска. Недостатъка е, че в този случай изображението стои плоско.

Поръчка на продадена картина на художника Даниела Стойкова.

Ако Вашата любима арт картина вече не е налична, не се колебайте да поръчате тази картина отново чрез обаждане по телефона на 0886 687 280 или формата за контакт. Изберете различен размер, ако желаете. Всяка картина по поръчка ще бъде доста близко копие до оригиналната картина. Разликата е минимална, но тъй като се прави на ръка, никога резултата не е едно към едно.

Поръчайте налична картина в друг размер.

Поръчайте картина за стена, налична в този сайт, но в друг размер от оригиналния. Така тя ще пасне идеално на мястото, на което желаете да я поставите и на Вашите нужди.

Заявете услугата - Рисуване на картина по поръчка сега!
За въпроси и допълнителна информация, моля свържете се с нас на тел: 0886 687 280 или имейл danielastoykova@abv.bg