Градски пейзажи от Даниела Стойкова

Градски пейзажи

Не налична
Картина Поглед назад

Картина Поглед назад

700.00лв. 1,000.00лв.

-30%

..

Не налична
Картина Сняг и романтика

Картина Сняг и романтика

520.00лв. 600.00лв.

-13%

..

Не налична
Романтична картина - Моя единствена любов!
Не налична
Картина - Зимна снежна приказка 2
Не налична
Картина - Зимна снежна приказка 3
Не налична
Картина с маслени бои - Празнично вълнение 3
Не налична
Картина зимен пейзаж - Празнично вълнение 2
Не налична
Ароматно мечтание

Ароматно мечтание

70.00лв. 100.00лв.

-30%

..

Не налична
Есенна картина - Нощна романтика
Не налична
Есенна картина - Романтична мечта
Не налична
Есенна картина Вечна любов - Романтичен подарък
Не налична
Картина Есенна любов - Романтичен подарък
Не налична
Луксозна картина - Пролетна мечта
Не налична
Луксозна картина - Пролетна нощ
Не налична
Луксозна картина - Пролетна романтика
Не налична
Пролетна картина - Лятна нощ 2 | Големи картини за стена | Модерни картини за хол
Не налична
Картина Празничен ден

Картина Празничен ден

1,200.00лв.

..

Не налична
Пролетна картина Аромат на лято
Не налична
Пролетна картина Аромат на лято 2
Не налична
Есенна картина Топла есен

Есенна картина Топла есен

500.00лв. 650.00лв.

-23%

..

Не налична
Картина Очакване

Картина Очакване

1,000.00лв. 1,200.00лв.

-17%

..

Не налична
Картина Синя мистерия

Картина Синя мистерия

999.00лв. 1,200.00лв.

-17%

..

Не налична
Абстрактна картина с градски пейзаж - Розова мечта
Не налична
Картина Град на ангели | Абстрактна картина - Архитектурен пейзаж
Не налична
Картина градски пейзаж - Сияние | Aбстрактни картини за хол | Художник Даниела Стойкова
Не налична
Картина градски пейзаж | Нощен град

Картина градски пейзаж | Нощен град

900.00лв. 1,000.00лв.

-10%

..

Не налична
Картина градски пейзаж Нощна мечта

Картина градски пейзаж Нощна мечта

900.00лв. 1,200.00лв.

-25%

..

Showing 1 to 28 of 101 (4 Pages)

Картина "Нощ в Париж", 90/120 см. Неналична - заявете тази картина по поръчка.

Колекцията от картини с маслени бои, изобразяващи градски пейзажи, на този сайт, отговаря на най-високите очаквания на почитателите на модерната маслена живопис и съвременен интериорен дизайн.

Градските пейзажи маслена живопис по свой въздействащ начин са подходящи за модерно обзаведеното помещение. Това са картините за стена, които правят дома Ви по-интересен и впечатляващ. Градските пейзажи могат удачно да декорират Вашия хол, дневна, предверие и дори детска стая. Тези картини се смятат за много подходящи за офиси или помещения тип кабинет. Художничката прави изложба с градски пейзажи в БТПП, разгледайте снимки от събитието от тук.

Градски пейзаж с масло на платно

Определено градските пейзажи са сред най-предпочитаните сюжети в областта на маслената живопис и сред ценителите на изкуството. Живописният жанр на градския пейзаж понякога е лесен, но понякога и изключително сложен. Тези рисувани картини за стена могат да бъдат различни и разнообразни. Да отразяват забързания начин на живот в днешните мегаполиси или идилията в спокойните и малки, провинциални градчета. В своето творчество, като съвременен български художник Даниела Стойкова, обръща особено внимание на интересните и модерни сюжети. Стреми се да покаже колко прекрасен и неповторим е заобикалящият градски свят. Всеки ден преминаваме покрай обектите на четката на художника в големия град, унесени в неговия делничен вихър. Художникът обаче с творческия си поглед и мислене успява да прозре красотата и да я претвори по такъв начин, че да остави незабравимо впечатление за красотата на града.

Какво представлява картината пейзаж?

Картините, изобразяващи природата се наричат пейзажна живопис. Те изобразяват различни гледки, на които може да се наслади окото. Красивите пейзажи са източник на творческо вдъхновение, откакто се е зародило изкуството. Те отразяват красотата и очарованието на заобикалящия свят. Могат да бъдат по тема - морски пейзажи, зимни пейзажи, пролетни пейзажи, пейзажи на природа, пейзажи от българското село, пейзажи с възрожденски къщи, планински пейзажи и разбира се архитектурни пейзажи. Изобразяват всички онези най-великолепни места, които съществуват в света.

От край време заможни хора обичат да избират картини за подарък за даден повод. Често се спират на пейзажи, като луксозни подаръци за близките си или за да украсят изисканите си домове. Така е даден тласъкът в развитието на този художествен жанр. Днес картините с маслени бои живопис са много по-достъпни отпреди. Традицията да се купуват картини пейзажи днес е по-актуална, отколкото когато и да е било, а културата и благосъстоянието на хората позволяват да се наслаждават на изкуството повече от преди. В тази онлайн галерия можете да изберете и закупите архитектурни пейзажи, които да отговарят на Вашия вкус и потребност. Най-често, за да освежат атмосферата в някоя стая без да променят изцяло интериора, дизайнерите съветват хората да потърсят маслени картини онлайн в този стил, които да са съобразени с цветовата гама на помещението Какво още трябва да знаем за картините с маслени бои - Тук.

Защо картината пейзаж е подарък, подходящ за всеки повод?

Ако търсите оригинални подаръци за жена за специален повод или мъж, които да са подходящи за всеки повод, изберете картина пейзаж с маслени бои с красива златна опаковка. Арт картините са прекрасни подаръци за: рожден ден, семейно тържество, фирмено парти, поводи като празника на влюбените, сватба, кръщене и други събития, на които е желателно да уважите с достоен подарък свой близък или любим човек. Картините с пейзажи са универсални и луксозни подаръци за всеки празник!

Преди да закупите картина за подарък прочетете статията с полезна информация - Картина за подарък.

Картина "Град на ангели", 90/120 см, худ. Д. Стойкова

Продажба на картини от художник: какво в градските пейзажи вдъхновява Даниела Стойкова?

Казват, че архитектурата е отражение на живота на всяка епоха – нейните възходи, нейните падения и дух. Затова тя е толкова вдъхновяваща. Днес хората забравят да оценят красотата на вековния градски пейзаж, поради забързания ритъм на ежедневието. Изгубени в работния ден те остават „слепи“ за красотата на града!

Архитектурните пейзажи носят безброй истории и съдби. Улицата, по която са минали хиляди хора; асфалтът, който носи спомените от многобройни дъждове; многобройните светлини на града, придали нюанс на не една влюбена двойка. Понякога може да открием нови маршрути, ново изживяване, нови хора и места в града и изведнъж всичко да се промени. Цялата действителност се преобразява само за миг. Покрай кои сгради и по кои пътища преминавахте преди година? Какъв беше градът, в който живеете за Вас? Гостоприемен, приветлив или студен и мрачен? Именно затова в маслените си картини Даниела Стойкова пресъздава "малките чудеса" на града, които правят деня специален и някак неповторим. Внезапен дъжд; малко слънчево и цветно кафене, непознати хора; прекрасни цветя и аромати на ванилия, канела и топъл шоколад... И там откриваме собствения миг почивка, горещото кафе, ароматната чаша чай или домашно изпечения кроасан с шоколад. А може би срещаме сред градските емоции своята съдба, нова любов или ново приятелство...

Младата художничка обича да рисува истории с цвят и светлина. Витрините на магазините, кафенетата и цветарниците се оглеждат в мократа огледална повърхност на улиците. Влюбени двойки се разхождат безгрижно и се наслаждават на свежия въздух. Времето сякаш е спряло...

В нейните градски пейзажи дните и нощите са безгрижни. Хората не бързат за никъде. В летните картини дните са топли и прекрасни; потапяме се в една магичен свят, подобно на сън. Носи се аромата на цъфнали череши и люляци, които обагрят огледалните улици с розови и виолетови нюанси. Кораловите и светлосини чадъри на кафенета галят нежно окото. Витрините на магазините и заведенията светят в жълто и оранжево. Подканват минувачите наоколо да опитат всички изкушения, които предлагат. Животът кипи, а из въздуха се носи уханието на цветя, аромата на кафе и ванилия. Обожава да използва кораловия цвят! Той пръска нюанси на нежност и романтика по асфалта. Розовото символизира любовта и нежността. Но това, което е акцент на нейните картини в градския пейзаж е положителната емоция и съдбата на хората. В изкуството е прекрасно, ако хората бъдат щастливи, спокойни и се обичат!

В центъра на картината винаги е позиционирана женатa с червена рокля, защото като цвят червеното е символ на страст и сила... Тя е в търсене на съвършенство и е устремена към светлината на живота. (Разгледайте събитието – С устрем към светлината). Нейният спътник е нейната опора и подкрепа, те вървят заедно и неотлъчно по пътя към вечността...

Ако търсите продажба на картини от художник може да заявите картина по поръчка с градски пейзаж по Ваша идея или снимка. Ориентировъчни цени на картините ще откриете в статията.

Градският пейзаж е подходящата картината за стена в…?

Независимо дали търсите неистовата енергия на градския живот в големия град или спокойствието на малко китно градче, в тази колекция от картини с градски пейзажи ще намерите онези картини за стена, които ще накарат белите и лишени от живот стени да излъчват позитивната енергия, от която се нуждаете в ежедневието си. Градските пейзажи са предпочитани от клиентите абстрактни картини за хола или спалнята. Те са арт картините за стена, които ще очароват всеки гост прекрачил прага на дома Ви! Ако се интересувате от градски пейзажи в големи размери погледнете тук: Картини за хол. Полезна статия: Коя картина е подходяща за моя дом.

В тази категория ще намерите градски пейзажи от различни сезони:

(За още зимни картини, есенни картини или пролетни картини посетете съответните категории).

С толкова голямо разнообразие от над 500 картини и удобно онлайн пазаруване, галерията за продажба на картини от художник на Даниела Стойкова е идеалното място за покупка на картини онлайн.

Разгледайте, вдъхновете се и изберете онова произведение на изкуството, което съвпада с Вашия вкус и интериор, подхожда обзавеждането във Вашите хол или спалня и изразява точно онези чувства, които са се подслонили във душа Ви още днес!

Услугата интериорни решения би могла да ви улесни в избора.

Ако имате въпроси - свържете се с нас, или разгледайте страницата с често задавани въпроси.