Абстрактни картини

Абстрактни картини

Не налична
Картина за влюбени Липсващата част
Не налична
Картина за влюбени Любов

Картина за влюбени Любов

400.00лв.

..

Не налична
Картина Огън

Картина Огън

200.00лв.

..

Не налична
Картина Огън 2

Картина Огън 2

400.00лв.

..

Не налична
Картина Фантазия

Картина Фантазия

300.00лв.

..

Не налична
Картина Фантазия в синьо

Картина Фантазия в синьо

500.00лв.

..

Не налична
Картина Червеното яйце

Картина Червеното яйце

200.00лв.

..

Не налична
Картина Абстрактна галактика
Не налична
Картина абстрактен град

Картина абстрактен град

200.00лв.

..

Неналична
Не налична
Абстрактна картина 2

Абстрактна картина 2

200.00лв.

..

Неналична
Не налична
Абстрактна картина 3

Абстрактна картина 3

300.00лв.

..

Неналична
Не налична
Абстрактна картина с абстрактен град
Неналична
Не налична
Картина Абстрактен град 2

Картина Абстрактен град 2

200.00лв.

..

Showing 1 to 13 of 13 (1 Pages)

Авторската колекция от абстрактни картини на Даниела Стойкова включва мотиви отвъд законите на геометрията: стилизирани образи на огъня, града, емоции, вълнения... Абстрактната живопис днес е предпочитаният стил за декориране на дома с картини. Като подходящи картини за хол, обзаведени в модерен стил, съвременните дизайнери се спират именно на абстрактните. Магията на абстрактното изкуство се крие в бягството от реалността; то кара нашите сетива и въображение да се развихрят и да интерпретират заобикалящите ни форми и свят по свой собствен, неподражаем начин!

Абстрактните картини с маслени бои са първия избор на професионалните интериорни дизайнери

Абстрактните картини освен, че могат да раздвижат емоциите ни и да ни вдъхновят творчески, добавят и дълбочина в стаята чрез използваните цветове, форми и текстури. Опитните интериорни дизайнери често използват абстрактни картини за своите модерни интериорни решения. Ръчно рисуваните картини за стена в този стил са в крак с модните тенденции и стоят добре в луксозни жилища, обзаведени в минималистичен стил.

Въпреки това, абстрактните картини са подходящи и за декор на помещения с друг тип обзавеждане, стига да отговарят на Вашия личен вкус и предпочитания. В абстрактното изкуство всичко е възможно: то дава свобода на експресивността и възможността да изразим и възприемем емоциите в чист вид, посредством цвят и форма. Въздействащи положително абстрактните картини носят силна позитивна енергия на притежателите си.

За разлика от реализма абстрактният стил дава свобода във всяко направление. В него всичко е позволено, като се използват всевъзможни техники и похвати. Единственото условие е да се постига желания ефект: изкуството да развихри Вашата сетивност и въображение.

Понякога целта на художника е не само да създаде "наслада за окото", чрез смесването на определени цветове и форми, но и да въздейства посредством смут и объркване с творчеството си. Така художниците често разкриват вътрешното си състояние и чувствителност. Затова техните картини могат да бъдат провокирани от негативни емоции като: гняв, страх, меланхолия... Тази енергия на картините се усеща и влияе особено на хора, които са в сходни енергийни състояния; хора, които в момента са в плен на негативното. Те ще видят огледално собствения си образ като картината ще ги "докосне", но не по добър и положителен за тях начин. Няма да разбират въздействието ѝ, но ще бъдат привлечени от картината.

В изкуство, което Даниела Стойкова твори, търси абстракции провокирани от чиста и позитивна енергия! Абстрактни картини, които създават усещането за любов, хармония и съвършенство. Картини за хора, които са в мир със себе си или се стремят към това състояние на духа; които искат да бъдат вдъхновени и одухотворени. Абстрактните картини, които Ви докосват са огледало на самите Вас и могат да "лекуват" Вашите негативни емоции и преживявания!

Защо да се спрете на абстрактна картина с маслени бои?

Маслените абстрактни картини са:

  1. Въздействащи и мистични
  2. Модернистични и новаторски
  3. Интересни и оригинални
  4. Начин на себеизразяване
  5. Оригинални и уникални
  6. Подходящи за всеки дом и интериор

Картина "Абстрактен град", неналична. Заявете тази картина по поръчка.

Какви са предимствата на абстрактните картини?

Модерните платна в абстрактен стил придават уникалност на Вашия дом. Подходящи както за интериорите в минималистичен стил с изчистени линии, така и за модерните домове на хора с въображение. Абстрактните картини са новаторски и олицетворяват изкуството на XXI в.

Абстрактните картини създават автентичност, цвят и мистика; развихрят въображението. (Разгледайте абстрактните градски пейзажи и абстрактните зимни картини).

Картини с маслени бои, които носят загадъчност и мистика и ни позволяват да се пренесем в алтернативен свят, в който природните закони не съществуват. Декорирайте белите стени и ги направете неповторими с образите на абстрактна реалност, нарисувани ръчно с маслени бои от художника Даниела Стойкова. Без значение дали имате нужда от нови картини за спалня или търсите да закупите интересни картини за хол, наличните маслени картини онлайн в галерията ще направят дома Ви по-модерен и комфортен.

За къде са подходящи абстрактните картини?

Тъй като е абстрактно по природа, това изкуство подхожда на всяка стена в дома, офиса, ресторанта или хотела и т.н. Ако ви се налага да украсите белите си стени в хола, спалнята или кухнята, картина с маслени бои в абстрактен стил е правилен и много подходящ избор. За Ваше улеснение създадохме визуализациите – Интериорни решения, чрез които ще можете да видите как точно ще изглеждат избраните картини във Вашия дом.

Защо да изберете абстрактна картина, когато желаете да покажете на някого, че го обичате, уважавате или му благодарите чрез своя подарък?

Посветена на експресивен тип абстракция и творяща в художествен стил, лишен от познатите правила за рисуване, Даниела Стойкова създава едни от най-впечатляващите си арт картини за стена, които могат да се превърнат в оригинални подаръци за Вашите близки и приятели.

Яркото червено, оранжево и розово в някои от нейните абстрактни картини излъчват огън, страст и жизненост.

Останалите арт картини за стена в колекцията, улавят жизнената сила на заобикалящия ни свят чрез използването на контрастни цветове, наслояване и текстура. Крайният резултат от този процес е картина за стена, излъчваща свежест, която е ободряваща, но спокойна. Тези маслени картини живопис в абстрактен стил често са предпочитани като луксозни подаръци за жени и мъже по случай рождените или именните им дни или празници, като Коледа и Нова Година. За други специални дни клиентите отново често се спират на абстрактни картини, например като оригинални подаръци за 8-март или Деня на бащата. Абстрактните картини се допълват отлично от красивите и стилни ръчно изработени картички, които може да разгледате тук.

Как да закупите абстрактна картина онлайн?

Може да направите поръчка на абстрактна картина за подарък или за собствения Ви дом от този сайт за продажба на картини и ще Ви бъде доставена (при възможност) още на следващия ден по куриер, до желаното от вас място. Цените са достъпни! Абстрактни картини с маслени бои на платно може също да поръчате и по Ваша снимка. Картината ще бъде нарисувана специално за Вас в кратък срок.

Намерете вдъхновяващи маслени картини онлайн в тази специална колекция. Поръчайте модерни абстрактни картини, подходящи за всеки дом и интериор от галерията на Даниела Стойкова днес!

Картина" Синя мистерия", 90/120 см.