Продукти в количката

Картини по поръчка и портрети

Рисуване на картини по поръчка - висококачествена репродукция на картина или портрет по снимка

Вие може да поръчате картина за Вашия дом или офис по Ваша идея или снимка. .

БЪРЗА ИЗРАБОТКА, ВИСОКО КАЧЕСТВО И ОТЛИЧНИ ЦЕНИ!

Бърза изработка на картините - от 2 до 6 седмици. Ще се заемем с Вашата поръчка незабавно, за да е готова във възможно най-кратък срок. Имайте предвид че маслените бои съхнат по-бавно и е желателно да се изчака боите да изсъхнат добре, преди картината да се изпрати по куриер.

НАД 10 ГОДИНИ ОПИТ

Художника Даниела Стойкова има над 10 години опит в рисуването на картини по поръчка. Започва да рисува картини и портрети по поръчка още от годините, като студентка в АМТИИ Пловдив - 2009 г. Картините се рисуват ръчно с релефна техника - маслени бои на платно.

ДОСТЪПНИ ЦЕНИ!

Примерни цени вижте в статията - Цени картини, в която може да се ориентирате за цените на картините по поръчка спрямо размера.

Картина по поръчка репродукция на Моне - Пролетен пейзаж

Цената на картината варира от сложността на поръчката, колко детайл има картината, размера на желаната творба, а в случай когато е портрет зависи от броя хора, които се рисуват. Картините могат да бъдат нарисувани реалистично или абстрактно. Ако нямате изискване за абстрактно рисуване, картината ще бъде нарисувана, така че да се доближава възможно най-много до оригинала. Може да поръчате картини в различен стил по Ваш вкус - реализъм, абстрактни, кубизъм, импресионизъм, модернизъм, експресионизъм и др., както и картини на разнообразна тема – морски пейзажи, зимни пейзажи, есенни или пролетни картини, картини със селски пейзажи, цветя и др.

Приемаме поръчки на картини - портрети на хора и домашнии любимци, както и на други животни. Може да поръчате портрет на Вашата котка, куче, папагал или друг домашен любимец. Ако търсите репродукция на картина на известен художник свържете се с нас. Възможно е да изготвим картина по поръчка, която вече фигурира на този сайт, но не е желания от Вас размер и да я пригодим към Вашето пространство, като цветова гама. Също така може да поръчате картина, която вече не е сред наличните, но ви допада.


РЕПРОДУКЦИИ НА КАРТИНИ

Направете поръчка на Вашата любима картина на известен художник, за да и се наслаждавате всеки ден във Вашия дом, без тя да губи от магията на ръчно рисуваната творба.  Разгледайте някои  КАРТИНИ ПО ПОРЪЧКА рисувани от художника Д. Стойкова.

За повече информация свържете се с нас чрез формата за контакт или на посочения телефон: 0886 687 280