Зимни картини и пейзажи от Даниела Стойкова

Зимни картини и пейзажи

Не налична
Картина - Любовта е във въздуха
Не налична
Романтична картина - Моя единствена любов!
Не налична
Картина Ярка светлина

Картина Ярка светлина

590.00лв. 1,200.00лв.

-51%

..

Не налична
Зимен пейзаж | Картина Да живееш отново | Планински пейзаж
Не налична
Картина Поглед назад

Картина Поглед назад

700.00лв. 1,000.00лв.

-30%

..

Не налична
Картина Духът на любовта

Картина Духът на любовта

140.00лв.

New

..

Не налична
Картина Зимна романтика

Картина Зимна романтика

450.00лв. 550.00лв.

-18%

..

Не налична
Картина Изящна кокетка

Картина Изящна кокетка

140.00лв.

New

..

Не налична
Картина Отново заедно

Картина Отново заедно

120.00лв. 140.00лв.

-14%
New

..

Не налична
Картина Сняг и романтика

Картина Сняг и романтика

520.00лв. 600.00лв.

-13%

..

Не налична
Романтична картина - Обичам те страстно!
Не налична
Картина - Зимна снежна приказка 2
Не налична
Картина - Зимна снежна приказка 3
Не налична
Картина Зимно изкушение 4

Картина Зимно изкушение 4

70.00лв. 89.00лв.

-21%

..

Не налична
Картина с Балерина - Изящен танц

Картина с Балерина - Изящен танц

130.00лв. 150.00лв.

-13%

..

Не налична
Картина с маслени бои - Празнично вълнение 3
Не налична
Картина зимен пейзаж - Празнично вълнение 2
Не налична
Картина с маслени бои - Влюбени

Картина с маслени бои - Влюбени

110.00лв. 120.00лв.

-8%

..

Не налична
Картина Високо в планината

Картина Високо в планината

850.00лв. 1,200.00лв.

-29%

..

Не налична
Картина Зимна хармония 2

Картина Зимна хармония 2

99.00лв. 110.00лв.

-10%

..

Не налична
Картина Малка зимна приказка

Картина Малка зимна приказка

99.00лв. 110.00лв.

-10%

..

Не налична
Картина Зимна приказка - зимен пейзаж

Картина Зимна приказка - зимен пейзаж

950.00лв. 1,200.00лв.

-21%

..

Не налична
Картина На високо

Картина На високо

950.00лв. 1,200.00лв.

-21%

..

Не налична
Картина Празничен ден

Картина Празничен ден

1,200.00лв.

..

Не налична
Картина Дядо Коледа

Картина Дядо Коледа

250.00лв. 280.00лв.

-11%

..

Не налична
Картина Ново начало

Картина Ново начало

800.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Прибери ме в къщи

Картина Прибери ме в къщи

750.00лв.

..

Не налична
Картина Зимно сияние

Картина Зимно сияние

350.00лв.

..

Showing 1 to 28 of 110 (4 Pages)

Зимата е приказен сезон: белият сняг затрупал къщите и улиците, ледените висулки и пързалки, падащите снежинки, които се завихрят палаво и игриво. Планините са притихнали, а езерата са замръзнали. Горите спят, а под снега се гушат дървени къщички. Когато наближават празниците, снегът се озарява от светлини и лампички, които огряват целия свят.

Зимата може и да не е най-обичаният сезон, много хора я свързват с това, че е студена, мокра и ни ограничава в много отношения. Но дори тези, които се наслаждават единствено на празничния период около Коледа и Нова Година трябва да признаят, че зимата притежава магична красота, която може да ни остави без дъх. Въпреки студа и мрачното време, най-мразовитият сезон в годината има своя чар. Затрупано под белия сняг всичко изглежда някак чисто, сякаш времето е спряло. В ледените зимни картини се усеща величественост, която опиянява. Несъмнено една от любимите теми на художника Даниела Стойкова в живописта са зимните пейзажи. Защо ли? Те могат да ни накарат да помечтаем за уют и топла камина и топла прегръдка. Розови изгреви и покрити дървета със сняг - истинска зимна приказка.

Картина "Празничен ден", 90/120 см, худ. Д. Стойкова

Художничката изключително ярко си спомня за зимите от нейното детство. Незабравими за нея остават заскрежените прозорци и красивите ледени премени, които са променяли целия град. Зимната магия, примамлива и обещаваща, я привлича от дете, като я кара да се усмихва, да предвкусва приключенията и игрите, които я очаквали. Разходките в снега, замерването със снежни топки. Или моментите когато се събира с приятели, за да направят снежен човек. Дълбокият сняг и студът никога не ги плашат, а ги радват!

Белите снежинки са нежни, като ангелски крила. Зимата създава красота навсякъде, където докосне. Дори в най-зимните месеци, студената красота на планината започва да ни привлича с все по-голяма сила. Поради тази причина любим сюжет на Даниела в зимните пейзажи е планината. Снегът придава фантастичен нюанс на природата... Снежинките падат бавно и спокойно, вятърът ги завихря и започва да ги спуска все по-силно и бързо към земята. Асфалта побелява. А през нощта, всичко е светло. Сякаш слънцето е на път да изгрее. Вечерите, в които светът е побелял от сняг са прекрасни, магически и сякаш неизбежно се сещаме за любимия човек, с който искаме да прекараме тези студени дни и месеци. Зимата „мирише“ на любов! Тя носи усещането за празничност и духа на любовта между хората.

Всеки един от нас има в живота си по един такъв човек - човек, който му напомня за нещо отдавна забравено, но любимо, и има способността да стопли душата му.

Човек, който винаги ще накара сърцето ни да бие лудо и ще бъде някъде там, скрит дълбоко в душите ни до следващия сняг.

Зимата е един прекрасен, романтичен сезон. Най-хубавите празници на годината са през декември. Посрещането на Коледа и Нова година, когато се събираме с хората, които обичаме.

Всяка година Даниела Стойкова се отдава на рисуването на зимни картини, когато наближава Коледа. Това е и причината, поради която решава да подготви цяла онлайн коледна изложба в края на 2020-та година.

(Вижте статията: Защо реших да нарисувам коледа)

Хората, като цяло, асоциират зимата със сивота и ледени дни, но истината е, че в нея има много повече от това. В своите зимни картини с маслени бои Даниела обаче рисува зимата цветна, топла, уютна и празнична. Зимата може да ни предложи много топлина, и красиви цветове, стига да знаем къде да ги потърсим. Красотата е навсякъде около нас, но трябва да отворим очите си за да я видим. Силно вдъхновената художничка иска да покаже именно тази вълшебна и прекрасна страна на зимата в своите маслени картини живопис посветени на сезона.

Ако търсите картини за стена, които да дарите на своите близки, като подаръци за Коледа, зимните пейзажи, изложени в тази галерия са много подходящи. Вижте статията (Как да изберем оригинален и незабравим подарък за Коледа). През зимата на 2020 г. Даниела решава да нарисува зимни картини за Коледа, за да създаде празнично настроение сред хората, за да им даде надежда и светлина във времената на криза и страх! Тя се стреми да представя зимата по един прекрасен начин и да създава сюжети, които да развихрят въображението на хората. Багрите в картините ѝ създават цветно настроение и зареждат с позитивна енергия. Зимните пейзажи са изпълнени с романтика, любов и хармония, с които желае да противодейства на мрака и сивотата в света около нас. През зимата, когато се стъмва рано и е мрачно, студено и неприветливо, много хора падат духом, обзема ги тъга. Имат нужда от цветна терапия, да се заредят с позитивна енергия и настроение!

Тук на помощ идват тези показващи красотата на зимния сезон картини за стена, които Даниела Стойкова обича да нарича зимни приказки...

Картините с маслени бои, които прави, излъчват щастие. В тях хората са безгрижни и се наслаждават на живота. Обичат се, подкрепят се и са сплотени.

Те пресъздават една реалност, изградена от мечтите на всеки един от нас!

В галерията зимни пейзажи ще откриете любими сюжети, като:

Любим похват на талантливата художничка в зимните пейзажи, които рисува, е да ги пръска със снежинки сняг. Той придава несравним приказен ефект на всяка зимна картина, заради което го използва често.

Всички рисувани картини за стена в онлайн галерията „Зимни картини“ са автентични авторски произведения на изкуството. „Магическо изкуство“, което стопля човешкото сърце през зимните месеци и са изключително подходящи, като оригинални подаръци за ценителите на изкуството и за всеки обикновен човек, който е способен да види и оцени красотата на света! Съчетайте своята прекрасна зимна картина с картичка за Коледа и зарадвайте своите близки.

Техниката на всички картини в този сайт за продажба на картини е масло на платно.

Зимните пейзажи са отличен подарък за Коледа, Нова година и за всеки един повод през зимните месеци.

Може би често се чудите, какво да подарите на своите близки, приятели или роднини за празниците... или пък на любимата... Вече сте направили всякакви подаръци, изчерпали сте идеи и ви трябва нещо ново?

Картините с маслени бои със зимни пейзажи са много подходящи за подарък за жена или мъж понеже носят настроението на зимата и празниците и се харесват от всеки интелигентен, фин, творчески настроен или презадоволен човек (който би могъл да си позволи всичко необходимо). Това е уникален, вечен и луксозен подарък за специални хора с изтънчен вкус, които ще го оценят, особено когато е комбиниран с красива картичка за Коледа! За хора с финес и елегантност... Освен това картините маслена живопис със зимни пейзажи създават несравнимо коледно настроение, докато стоят над камината или на стената в дома Ви. Стилно опаковани в златна опаковка, тези подаръци създават царствено и празнично настроение, което ги прави чудесни подаръци за Коледа.  Златният цвят внушата идеята за изисканост и лукс. Поради тази причина красивите коледни картички също са в тези цветове.

Особено подходящи са за символичен, сантиментален подарък за любимата жена. Една картина с влюбена двойка, като подарък за Свети Валентин, винаги е символ на Вашата любов. В комбинация с букет цветя и например вечеря в някой ресторант по случай важен повод, това ще се превърне в незабравимо преживяване, ключ към сърцето на Вашия любим човек. Жените оценяват особено високо сантименталните подаръци. Това е така, защото нежната половинка на обществото обикновено е по-романтична и чувствителна от силния пол.

Жените (в по-голямата си част) мечтаят да срещнат мъж, за който са приоритет. Който да ги слага на първо място в живота си, който да показва колко важни са за него по всякакъв начин, който държи на техните отношения и иска те да се развиват! Понякога обаче мъжете изпитват трудност при изразяването на чувствата си. За това по-лесно е да изразите това, което изпитвате, с романтичен жест, който ще остави спомен завинаги в сърцето на Вашата дама!

Какъвто и да е Вашият вкус или този на любимия Ви човек, винаги има изкуство, което да му допадне, и винаги перфектна място, на която да го поставите. Ако обичате великолепната и примамлива красота на зимата, тогава ще се насладите на тази колекция от маслени картини онлайн. С разнообразие от спиращи дъха образи, тези картини за подарък или като част от собствената Ви колекция оживяват и носят бягство в свят, в който зимата царува! Картините с архитектурните пейзажи през зимата например ще донесат още по-голям уют и топлина във Вашият дом. Те са прекрасен избор на картини за хол през най-вълнуващия празничен сезон на годината.

Отделете време и разгледайте всички арт картини на Даниела Стойкова, докато намерите нещо, което Ви харесва и има значителна стойност за Вас. За поръчка на картини онлайн се свържете с нас на посочения телефон или я направете директно през сайта използвайки бутона - поръчай!

В този сайт за продажба на картини също бихте могли да заявите картина по поръчка със зимен пейзаж, по Ваша идея или снимка, или на вече продадена картина. Свържете се с нас за повече информация или прочетете статията.

Картина - Ние сме толкова щастливи, 90/110 см, худ. Д.Стойкова