Продукти в количката

Арт Галерия

промяна в работното време:

от 01.11.2023 г. галерията работи с ново работно време:

Понеделник - Петък 10.30-19:00 ч., Събота 12 - 18 ч.


 Арт галерия "Даниела Стойкова"

Скъпи приятели на изкуството, имаме щастието да споделим, че Арт галерия „Даниела Стойкова“ за съвременно изкуство отвори врати в началото на декември 2022 г.

Галерията работи от Понеделник до Петък 10.30-19:00 ч.,

Събота 12 - 18 ч.

Неделя - почивен ден

Намира се на централната софийска уличка „Цар Асен“ №61, съседната паралелна на бул. „Витоша“ (пешеходната зона), почти в началото до бул. „Патриарх Евтимий“ в близост до метростанция „НДК“

Арт галерията поддържа постоянно обновяваща се експозиция на съвременно изкуство - оригинални картини с маслени бои на българския художник Даниела Стойкова, както и ежемесечни изложби на нови и интересни произведения.

С палитрата от запомнящи се цветове, маслените картини на художничката оказват позитивен ефект върху посетителите, като заливат с багри и емоции престъпилите прага, особено през тъмните, мъгляви зимни месеци. Картините прогонват тъжните мисли и мрачното настроение. Те зареждат зрителите със слънчево настроение от прекрасните букети с цветя, гледки от морето, планините, та до уютните български традиционни къщи и величествени църкви. А за почитателите на модерното изкуство галерията предлага цяла серия от абстрактни картини и авторски цветни градски пейзажи с внушителни размери, характерни за стила на художничката.

Няма нищо по-хубаво от малко "цвят" и добро настроение в ежедневието ни. Затова, ако искате да се уверите в ефекта на картините на Д. Стойкова, посетете галерията лично и се потопете в цветното творчество на една младата българска художничка!


РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК ВСИЧКИ КАРТИНИ ОНЛАЙН

АДРЕС НА ГАЛЕРИЯТА: ГР. СОФИЯ, УЛ. ЦАР АСЕН 61

Посетете луксозната и изискана арт обстановка на галерията . Тук ще намерите произведения на изкуството, рисувани ръчно, с различна тема и стил подходящ за всеки вкус. Експресионистични творби, авторски картини с цветя, реалистични пейзажи от България с български възрожденски къщи, реалистични морски пейзажи, абстрактни картини и др.

Очакваме ви!

За повече информация за художествената галерия , свържете се с нас чрез формата за контакт или на посочения телефон: 0886 687 280

Открийте незабравими ПОДАРЪЦИ от Арт галерия Д. Стойкова - ул. Цар Асен 61

Снимки на галерията