Картини с морски пейзажи

Картини с морски пейзажи

Не налична
Пейзаж с несебърска къща и залез - Безвремие
Не налична
Картина - Лято в Стария град
Не налична
Картина - Слънчева есен в Стария град
Не налична
Картина Есен в Созопол

Картина Есен в Созопол

280.00лв.

..

Не налична
Картина с вятърната мелница на Несебър - Летен спомен
Не налична
Картина Стария Созопол

Картина Стария Созопол

280.00лв.

..

Не налична
Картина Екзотично

Картина Екзотично

380.00лв. 400.00лв.

-5%

..

Не налична
Картина Летен рай

Картина Летен рай

400.00лв.

..

Не налична
Картина Лятна прохлада

Картина Лятна прохлада

380.00лв. 400.00лв.

-5%

..

Не налична
Картина Разгара на лятото

Картина Разгара на лятото

400.00лв.

..

Не налична
Картина Събуждане

Картина Събуждане

400.00лв.

..

Не налична
Картина Чувствена нежност

Картина Чувствена нежност

400.00лв.

..

Не налична
Картина морски пейзаж с кораб | В търсене на приключения |Mаслени картини морски пейзажи
Не налична
Картина с морски пейзаж  | Морска романтика | Малки картини за стена
Не налична
Морски пейзаж | Дълбини | Малки картини за стена
Не налична
Картина Буря и море

Картина Буря и море

550.00лв.

..

Не налична
Картина Залез | Морска чувственост
Не налична
Картина морски пейзаж с кораб - Попътен вятър
Не налична
Морскa картина със залез - Вълшебна мечта
Не налична
Морски пейзаж - Романтично вдъхновение | Пейзажи картини
Не налична
Живопис картина | Устрем - Mорски пейзаж
Не налична
Картина на морска тематика - Уединение на плажа | Картина живопис
Не налична
Морска Картина | Нежна приказка от залязващи лъчи
Не налична
Картина пейзаж от Несебър | Късен следобед в стария град | Авторска картина
Не налична
Картина пейзаж от Несебър | Сутрин в стария град
Неналична
Не налична
Картина - Амалфи

Картина - Амалфи

650.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина - Портофино

Картина - Портофино

650.00лв.

..

Showing 1 to 28 of 89 (4 Pages)

Прекрасните морски пейзажи на съвременните художници са един от най-интересните и популярни жанрове в съвременната живопис. Те са винаги актуални и подходящи за всеки вкус картини за стена . Та кой не обича морето? Дори и хората, които не са най-горещи почитатели на излежаването на плажа не могат да отрекат невероятната красота на морския пейзаж, дълбочината и спокойствието, които носи той.

Даниела Стойкова винаги се е чувствала свързана с морето и водата. Водата, под различна форма, присъства много широко в нейното творчество.

Всяка една картина от този сайт може да бъде рамкирана. Заявете услугата рамкиране от ТУК.

Картини с морски пейзажи с маслени бои

Морските картини отлично подхождат както на дома, така и на офиса. Те се закачат на стените в най-различни стаи, като се започне от спалнята, детската и се завърши с хола, кухнята и гостната. Те са подходящи както за помещения обзаведени по модерен и оригинален начин, така и за класически домове. Картина с море, примамливата и безкрайна морска шир, корабите с опънати платна носят идеята за свободата, очароват не само стопаните, но и гостите на помещението, където е сложена картината.

Зовът на водната стихия е неоспорим. Драматичните облаци и бурните вълни, чиято пяна се размива по брега, карат душите да се развълнуват. А меките нюанси на залеза носят спокойствие на белите райски пясъци. Идеалния начин да внесем невероятни емоции в дома си е като добавим в интериора картина уловила настроението на морето.

Рисуваните картини за стена на морски пейзажи създават отпускаща атмосфера и са много подходящи за спални и помещения за почивка. Те ни помагат да се освободим от стреса на напрегнатия ден, което е изключително важно, предвид нашето наситено със стресови ситуации ежедневие. Не е тайна за никого, че съвременният начин на живот е изпълнен с прекалено много нервно напрежение и ние трябва да намираме начин да се отърсваме от него. Всички ние обичаме да се потапяме в детството, а морето ни връща към тези спомени и ни помага да постигнем вътрешен баланс и хармония.

Картините пейзажи с море ще направят приятно впечатление на гостите Ви. Вашите приятели и близки ще оценят по достойнство великолепната гледка към него. Оригиналните морски пейзажи картини на съвременни художници са винаги на мода. Отделете време да разгледате внимателно и да се спрете на картината, която най-силно докосва Вашата душа, изцяло отговаря на Вашите индивидуални вкус, бюджет и потребности и ще внесе в дома Ви уют, комфорт и топлина.

(Разгледайте изложбите на онлайн арт галерия Д. Стойкова)

Картина с морски пейзаж, зелено море и кораб - Фрегата. Ръчно рисувана с маслени бои.

Картина, "Кораба на свободата 2", 60/80 см. Може да поръчате тази картина в друг размер - картини по поръчка.

Картини морски пейзажи от снимка

Освен готовите за покупка картини за стена в сайта се предлага и опцията за изготвяне на картина по поръчка на даден морски пейзаж, който обожавате и желаете да наблюдавате вечно, независимо от сезона. Имайки предвид Вашата снимка и безкрайното вдъхновение, което черпи от морето, Даниела Стойкова ще създаде красива, пленяваща и нарисувана с ярки маслени бои картина. Това е специално докосване до изкуството и морето, което ще се появява в съзнанието Ви във всеки момент, в който решите да отделите малко внимание на любимия си морски пейзаж, пресъздаден от талантливата художничка! Как става ценообразуването на картини научете в статията – Картини цени.

Защо да предпочетете картини с морски пейзажи?

Доста често хората избират като оригинални подаръци или за декорация на стените си картини с морски пейзажи . Това е така, тъй като изборът им винаги има дълбок, символичен подтекст. Картините с море изразяват желание да се пренесем на изобразеното място.

Морето ни кара да се замечтаем. Загледани в необятната морска шир можем да прекараме цяла вечност. Морето внушава чувството за свобода. Корабът, опънал платна в открито море е в плен единствено на вятъра, който го носи по пътя към безкрая. Пейзажите с море са подходящи както за съвременен, така и за по-традиционен интериор. Картините с морски пейзажи са прекрасни и изискани. Показват стилът, финесът и изтънчения вкус на своите притежатели. Творбата изобразяваща морски пейзаж е прекрасен подарък с дългосрочна ценност. Създават атмосфера на спокойствие и хармония. Интериорите вдъхновени от морето и плажа са много уютни и очарователни. Те са чудесен избор за всекидневна, както в горещите летни дни, така и през зимата, когато изпитваме носталгия по лятото.

Освен с морски картини може да украсите дома си с аксесоари в морски стил. Декорации под формата на морски звезди, миди и рапани, модели на кораби, ще вдъхнат морска свежест на дома Ви.

Какви са причините морските пейзажи да вдъхновяват Даниела Стойкова, като художник?

Рисуването е нейното убежище, живот, поезия и музика. Самата тя не може да си представи ежедневието без изкуство. То ѝ дава енергия за живот. Сред всички красоти на природата винаги морето я е запленявало най-много със своята величественост.

Наличните маслени картини онлайн в тази галерия са свързани с любовта на Даниела към морето. Тя се е научила да претворява тази любов в различни и разнообразни състояния и багри. Стреми се да пресъздава красотата на водната стихия реалистично и достоверно. Цветовите нюанси придават разнообразие на всяка творба, морето никога не е еднакво, водата се променя от отблясъците на светлините. 

Картини с кораби.

Морето винаги е било един от най-любимите сюжети на художниците открай време. Има цяло течение в изкуството, което се нарича Маринизъм. Приема се като отделен стил в края на Средновековието, когато се появяват художници специализирани в рисуването на кораби и батални морски сцени. Маринизмът е сред жанровете с най-голяма популярност по времето на Нидерландския златен век. Една от основните теми в тази галерия са именно картини с кораби. Художничката обожава да рисува кораби и море. Корабите в открито море се свързват с идеята за свободата. Те са застъпени широко в изкуството през вековете, както и в картините на съвременни художници. Още като дете художничката се интересува как се рисува кораб, какви са неговите особености, за да е достоверен и реалистичен. Разглежда снимки и музеи и започва да прави скици. Тези рисунки на кораби стават нейно любимо занимание. По-късно рисунките с кораби и помагат да разгърне своето творчество и да сътвори прекрасни картини с морски пейзажи и кораби тип Фрегата.

Даниела обича морето. Пленява я със своята загадъчна прелест. Събужда прилив на чувства и свят от мечти. Кара я да се замисля над смисъла на живота и неговата ценност. И в един момент тя осъзнава, че морето живее вътре в нея, прочиства мислите ѝ, утешава тъгата ѝ нежно, зарежда я с вяра и сили. То е пристан на съкровените ѝ мисли и трепетни мечти. Безкрайната водна шир вечно я притегля с магичното си очарование и безкрайността си. Срещите на Даниела Стойкова с морето са съкровени. Застава пред него, когато е загубила себе си, за да се свърже отново с душата си, с вътрешната мъдрост. Обърканите мисли и чувства сякаш намират разбиране и мъдростта на морето дава отговор на всички въпроси. Усеща, че пред морето може да се разкрие, да бъде истинска. Вглежда се в могъщата му безкрайна синева и намира себе си, спомня си отдавна забравеното. Очите ѝ потъват в неговата магия а душата ѝ лети над вълните.

Морски пейзажи картини от Даниела Стойкова. Картина с кораб фрегата, вълни и море.

Как да се сдобиете с картини морски пейзаж онлайн?

Един от най-лесните начини да закупите красива картина за подарък или за себе си е да го направите онлайн тук в галерията - DSTOYKOVA. Повечето хора обичат да купуват морски пейзажи онлайн, тъй като са свободни да открият точно това, което търсят само с няколко кликвания. Купуването на картини онлайн има много предимства, сред които елиминирането на обикаляне по стотици галерии в света, за да откриете точно това, което търсите. След като разгледате всички морски пейзажи , нарисувани от Даниела Стойкова, Вие можете да закупите произведението на изкуството, което Ви е пленило лесно и бързо онлайн и картината да бъде доставена директно във вашия дом, като ще бъде напълно готова за окачване на стената в хола, спалнята или кухнята.

(Научете 5 причини, защо картините ни правят по-щастливи).

Това е чудесен начин да се сдобиете с картина, която ще окаже трайно въздействие върху интериора на Вашия дом или офис. А може Ваш близък да се наслади на предимствата на притежаването на впечатляващ морски пейзаж в продължение на години, като го зарадвате за специалния му повод с такъв луксозен подарък . Тези маслени картини живопис са чудесен подарък за 8 март, за друг личен повод или за подарък за любимата Коледа.  (Как да изберем оригинален и незавравим подарък за Коледа?) Тогава всеки се наслаждава на нежните снежинки и празничния дух, но тайно мечтае да бъде отново на брега на морето през летния сезон. Арт картините с морски пейзажи ще внесат в дома енергията на океанските вълни, които се разбиват в скалите. Морската картина за подарък запечатва по зашеметяващ начин вечно движещия се пейзаж, който мнозина обожават. Какво трябва да знаем, преди да поднесем картина за подарък, научете ТУК.

Морските пейзажи са онези картини онлайн , които клиентите често избират, като подаръци за близки, приятели, учители, ръководители на компании или бизнес партньори, заради пленяващото съчетание на изненадващи цветови комбинации.

Връзка с нас.