Морски пейзажи картини

Морски пейзажи

Не налична
Картина морски пейзаж Kораба на свободата 2
Не налична
Картина морски пейзаж Острова на съкровищата
Не налична
Картина морски пейзаж с кораб В търсене на приключения
Не налична
Картина морски пейзаж с кораб Попътен вятър
Не налична
Картина морски пейзаж с кораб Фрегата в открито море
Не налична
Картина морски пейзаж с кораби
Не налична
Картина морски пейзаж Фрегата и залез
Не налична
Картина морски пейзаж Лодка и вълни
Не налична
Картина Буря и море

Картина Буря и море

350.00лв. 550.00лв.

-36%

..

Неналична
Не налична
Картина Венеция

Картина Венеция

400.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Вълна

Картина Вълна

500.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Залез и море

Картина Залез и море

500.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Кораба на свободата
Неналична
Не налична
Картина Лодки в открито море
Неналична
Не налична
Картина Мечта

Картина Мечта

400.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Море и лодка

Картина Море и лодка

400.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Морски бриз

Картина Морски бриз

400.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Морски пейзаж

Картина Морски пейзаж

400.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина морски пейзаж Приказен залез
Неналична
Не налична
Картина морски пейзаж с кораб Вихър
Неналична
Не налична
Картина морски пейзаж с кораб Морско приключение
Неналична
Не налична
Картина На тъмно

Картина На тъмно

250.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Огледало

Картина Огледало

400.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Рай

Картина Рай

400.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Фрегата в открито море
Неналична
Не налична
Картина Фрегата в открито море 2
Неналична
Не налична
Картина Червен залез

Картина Червен залез

370.00лв.

..

Showing 1 to 27 of 27 (1 Pages)

Прекрасните морски пейзажи на съвременните художници са един от най-интересните и популярни жанрове в съвременната живопис. Те са винаги актуални и подходящи за всеки вкус картини за стена . Та кой не обича морето? Дори и хората, които не са най-горещи почитатели на излежаването на плажа не могат да отрекат невероятната красота на морския пейзаж, дълбочината и спокойствието, които носи той.

Даниела Стойкова винаги се е чувствала свързана с морето и водата. Водата, под различна форма, присъства много широко в нейното творчество.

Всяка една картина от този сайт може да бъде рамкирана. Заявете услугата рамкиране от ТУК.

Морски пейзажи с маслени бои

Морските картини отлично подхождат както на дома, така и на офиса. Те се закачат на стените в най-различни стаи, като се започне от спалнята, детската и се завърши с хола, кухнята и гостната. Те са подходящи както за помещения обзаведени по модерен и оригинален начин, така и за класически домове. Картина с море, примамливата и безкрайна морска шир, корабите с опънати платна носят идеята за свободата, очароват не само стопаните, но и гостите на помещението, където е сложена картината.

Зовът на водната стихия е неоспорим. Драматичните облаци и бурните вълни, чиято пяна се размива по брега, карат душите да се развълнуват. А меките нюанси на залеза носят спокойствие на белите райски пясъци. Идеалния начин да внесем невероятни емоции в дома си е като добавим в интериора картина уловила настроението на морето.

Рисуваните картини за стена на морски пейзажи създават отпускаща атмосфера и са много подходящи за спални и помещения за почивка. Те ни помагат да се освободим от стреса на напрегнатия ден, което е изключително важно, предвид нашето наситено със стресови ситуации ежедневие. Не е тайна за никого, че съвременният начин на живот е изпълнен с прекалено много нервно напрежение и ние трябва да намираме начин да се отърсваме от него. Всички ние обичаме да се потапяме в детството, а морето ни връща към тези спомени и ни помага да постигнем вътрешен баланс и хармония.

Картините пейзажи с море ще направят приятно впечатление на гостите Ви. Вашите приятели и близки ще оценят по достойнство великолепната гледка към него. Оригиналните морски пейзажи картини на съвременни художници са винаги на мода. Отделете време да разгледате внимателно и да се спрете на картината, която най-силно докосва Вашата душа, изцяло отговаря на Вашите индивидуални вкус, бюджет и потребности и ще внесе в дома Ви уют, комфорт и топлина.

(Разгледайте изложбите на онлайн арт галерия Д. Стойкова)

Картина, "Кораба на свободата 2", 60/80 см. Може да поръчате тази картина в друг размер - картини по поръчка.

Картини с морски пейзажи от снимка

Освен готовите за покупка картини за стена в сайта се предлага и опцията за изготвяне на картина по поръчка на даден морски пейзаж, който обожавате и желаете да наблюдавате вечно, независимо от сезона. Имайки предвид Вашата снимка и безкрайното вдъхновение, което черпи от морето, Даниела Стойкова ще създаде красива, пленяваща и нарисувана с ярки маслени бои картина. Това е специално докосване до изкуството и морето, което ще се появява в съзнанието Ви във всеки момент, в който решите да отделите малко внимание на любимия си морски пейзаж, пресъздаден от талантливата художничка! Как става ценообразуването на картини научете в статията – Картини цени.

Защо да предпочетете картина с морски пейзаж?

Доста често хората избират като оригинални подаръци или за декорация на стените си картини с морски пейзажи . Това е така, тъй като изборът им винаги има дълбок, символичен подтекст. Картините с море изразяват желание да се пренесем на изобразеното място.

Морето ни кара да се замечтаем. Загледани в необятната морска шир можем да прекараме цяла вечност. Морето внушава чувството за свобода. Корабът, опънал платна в открито море е в плен единствено на вятъра, който го носи по пътя към безкрая. Пейзажите с море са подходящи както за съвременен, така и за по-традиционен интериор. Картините с морски пейзажи са прекрасни и изискани. Показват стилът, финесът и изтънчения вкус на своите притежатели. Творбата изобразяваща морски пейзаж е прекрасен подарък с дългосрочна ценност. Създават атмосфера на спокойствие и хармония. Интериорите вдъхновени от морето и плажа са много уютни и очарователни. Те са чудесен избор за всекидневна, както в горещите летни дни, така и през зимата, когато изпитваме носталгия по лятото.

Освен с морски картини може да украсите дома си с аксесоари в морски стил. Декорации под формата на морски звезди, миди и рапани, модели на кораби, ще вдъхнат морска свежест на дома Ви.

Какви са причините морските пейзажи да вдъхновяват Даниела Стойкова, като художник?

Рисуването е нейното убежище, живот, поезия и музика. Самата тя не може да си представи ежедневието без изкуство. То ѝ дава енергия за живот. Сред всички красоти на природата винаги морето я е запленявало най-много със своята величественост.

Наличните маслени картини онлайн в тази галерия са свързани с любовта на Даниела към морето. Тя се е научила да претворява тази любов в различни и разнообразни състояния и багри. Стреми се да пресъздава красотата на водната стихия реалистично и достоверно. Цветовите нюанси придават разнообразие на всяка творба, морето никога не е еднакво, водата се променя от отблясъците на светлините. 

Картини с кораби.

Морето винаги е било един от най-любимите сюжети на художниците открай време. Има цяло течение в изкуството, което се нарича Маринизъм. Приема се като отделен стил в края на Средновековието, когато се появяват художници специализирани в рисуването на кораби и батални морски сцени. Маринизмът е сред жанровете с най-голяма популярност по времето на Нидерландския златен век. Една от основните теми в тази галерия са именно картини с кораби. Художничката обожава да рисува кораби и море. Корабите в открито море се свързват с идеята за свободата. Те са застъпени широко в изкуството през вековете, както и в картините на съвременни художници. Още като дете художничката се интересува как се рисува кораб, какви са неговите особености, за да е достоверен и реалистичен. Разглежда снимки и музеи и започва да прави скици. Тези рисунки на кораби стават нейно любимо занимание. По-късно рисунките с кораби и помагат да разгърне своето творчество и да сътвори прекрасни картини с морски пейзажи и кораби тип Фрегата.

Даниела обича морето. Пленява я със своята загадъчна прелест. Събужда прилив на чувства и свят от мечти. Кара я да се замисля над смисъла на живота и неговата ценност. И в един момент тя осъзнава, че морето живее вътре в нея, прочиства мислите ѝ, утешава тъгата ѝ нежно, зарежда я с вяра и сили. То е пристан на съкровените ѝ мисли и трепетни мечти. Безкрайната водна шир вечно я притегля с магичното си очарование и безкрайността си. Срещите на Даниела Стойкова с морето са съкровени. Застава пред него, когато е загубила себе си, за да се свърже отново с душата си, с вътрешната мъдрост. Обърканите мисли и чувства сякаш намират разбиране и мъдростта на морето дава отговор на всички въпроси. Усеща, че пред морето може да се разкрие, да бъде истинска. Вглежда се в могъщата му безкрайна синева и намира себе си, спомня си отдавна забравеното. Очите ѝ потъват в неговата магия а душата ѝ лети над вълните.


Как да се сдобиете с картини морски пейзаж онлайн?

Един от най-лесните начини да закупите красива картина за подарък или за себе си е да го направите онлайн тук в галерията - DSTOYKOVA. Повечето хора обичат да купуват морски пейзажи онлайн, тъй като са свободни да открият точно това, което търсят само с няколко кликвания. Купуването на картини онлайн има много предимства, сред които елиминирането на обикаляне по стотици галерии в света, за да откриете точно това, което търсите. След като разгледате всички морски пейзажи , нарисувани от Даниела Стойкова, Вие можете да закупите произведението на изкуството, което Ви е пленило лесно и бързо онлайн и картината да бъде доставена директно във вашия дом, като ще бъде напълно готова за окачване на стената в хола, спалнята или кухнята.

(Научете 5 причини, защо картините ни правят по-щастливи).

Това е чудесен начин да се сдобиете с картина, която ще окаже трайно въздействие върху интериора на Вашия дом или офис. А може Ваш близък да се наслади на предимствата на притежаването на впечатляващ морски пейзаж в продължение на години, като го зарадвате за специалния му повод с такъв луксозен подарък . Тези маслени картини живопис са чудесен подарък за 8 март, за друг личен повод или за подарък за любимата Коледа.  (Как да изберем оригинален и незавравим подарък за Коледа?) Тогава всеки се наслаждава на нежните снежинки и празничния дух, но тайно мечтае да бъде отново на брега на морето през летния сезон. Арт картините с морски пейзажи ще внесат в дома енергията на океанските вълни, които се разбиват в скалите. Морската картина за подарък запечатва по зашеметяващ начин вечно движещия се пейзаж, който мнозина обожават. Какво трябва да знаем, преди да поднесем картина за подарък, научете ТУК.

Морските пейзажи са онези картини онлайн , които клиентите често избират, като луксозни подаръци за близки, приятели, учители, капитани на кораби, ръководители на компании или бизнес партньори, заради пленяващото съчетание на изненадващи цветови комбинации.

Връзка с нас.