Продукти в количката

Откриване на галерия Д. Стойкова - Изложба Цветотерапия

Откриване на галерия Д. Стойкова

Изложба “Цветотерапия”

изложба, живопис

15 декември 2022 - от 19 часаОткриването ще бъде на 15 декември 2022 г. с тематичната изложбата „Цветотерапия“.
Заповядайте вечерта (от 19:00 ч.) в самото сърце на гр. София (ул. Цар Асен № 61), където, в уюта и спокойствието на арт галерията да се насладите на картините на Даниела Стойкова.
Гарантирамe Ви едно цветно и зареждащо с позитивни емоции преживяване!

 Разгледайте онлайн всички картини

Прочети още

За изложбата:
Изложбата „Цветотерапия“ включва картини на художничката Даниела Стойкова, обединени от характерния за нея ярък и изпълнен с цветове и багри стил.

Творбите разкриват света в една различна, приказна светлина, като носят силно изразена позитивна енергия, чувството за любов и хармония, топлина и любов в сърцата на хората!

Името на изложбата се появи при аранжирането на новата галерия. Когато окачихме картините, изложбената зала засия и се превърна в едно прекрасно "цветно море", което залива с багри и емоции престъпилите прага.

С палитрата от запомнящи се цветове, творбите на Даниела Стойкова оказват позитивен ефект върху посетителите, особено през тъмните, мъгляви зимни месеци. Картините прогонват тъжните мисли и мрачното настроение, като зареждат зрителите с положителна енергия предадена от вторбите с гледки от морето, планините, та до уютните български традиционни къщи и великолепни църкви.

Няма нищо по-хубаво от щипка "цвят" и добро настроение през зимата, особени когато наближават коледните и новогодишни празници. А ако искате да се уверите в ефекта, посетете галерията лично и се потопете в цветното творчество на Д. Стойкова, един млад български художник!

Очакваме ви!Творби

Картина с цветя - 189лв.

Картина с цветя - 189лв.

Картина с цветя - 189лв.