Продукти в количката

Изложба "Цветна Фантазия"


Живопис -  маслени картини с цветя

6 - 25 март 2023Скъпи приятели и любители на изкуството, Арт галерия "Даниела Стойкова" Ви кани на специална изложба "Цветна Фантазия", посветена на празника на дамите!

 Разгледайте онлайн още картини тук

Прочети още

За изложбата:

Месец март е символ на красотата и преклонението пред дамите. Месец, в който показваме своето уважение и любов към тях. Към тяхната чувствителност, емоционалност и женственост. Към тяхната нежна, подобно на прекрасна пеперуда душа. Ала месец март е и време, в което изразяваме своите чувства и уважение към нежния пол чрез пленителния символ на цветята. Няма нищо по-запомнящо се и силно от подаръка на цвете. Той озарява женското сърце и душа. Миг, равняващ се на екстаз.


За да усетите красотата на цветята и техните нюанси, заповядайте на откриването на изложбата на младата българска художничка Даниела Стойкова "Цветна фантазия". Потопете се в романтичната и изпълнена с флорални мотиви атмосфера на изложените маслени картини, за да изпитате магията на изкуството. В новата експозиция са включени редица модерни и нетрадиционни платна, в които освен естетиката, присъства и оригиналния почерк на автора. Ще се заредите от гледките на огромни цветя и впечатляващи багри, енергия, светлина и експресивност. Очакваме ви на 6 март (понеделник) в Арт-галерия "Даниела Стойкова", в самото сърце на столицата. Заповядайте на ул. "Цар Асен" №61 от 19 ч., за да усетим заедно полета на цветната фантазия на един български творец. 


Очакваме ви!

 Творби

Видео
Снимки откриване