Картини по поръчка

КАРТИНИ ПО ПОРЪЧКА

Художника Даниела Стойкова предлага услугата – рисуване на картини по поръчка.

Вие може да поръчате картина за Вашия дом или офис по Ваша идея или снимка. Художника Даниела Стойкова рисува предимно пейзажи и се е специализирала в реализирането на картини по поръчка на различна тема, в областта най-вече на пейзажната живопис.

Разгледайте статията - Цени картини, в която може да се ориентирате за цените на картините по поръчка спрямо размера.

Може да поръчате картини в различен стил по Ваш вкус - реализъм, абстрактни, кубизъм, импресионизъм и др., както и картини на разнообразна тема – морски пейзажи, зимни пейзажи, есенни или пролетни картини, картини със селски пейзажи, цветя и др.

Приемаме поръчки на картини - портрети на домашнии любимци, както и на други животни. Може да поръчате портрет на Вашата котка, куче, папагал и друг домашен любимец. В редки случай изготвяме и портрети на хора. Ако търсите репродукция на картина на известен художник свържете се с нас. Възможно е да изготвим картина по поръчка, която вече фигурира на този сайт, но не е желания от Вас размер и да я пригодим към Вашето пространство, като цветова гама. Също така може да поръчате картина, която вече не е сред наличните, но ви допада.

За повече информация свържете се с нас чрез формата за контакт или на посочения телефон: 0886 687 280