Сайт за продажба на картини | Картини на български художнициДобре дошли в онлайн галерията на младия и вече популярен български художник - Даниела Стойкова!

В  този сайт за продажба на картини ще откриете над 500 релефни и оригинални творби – маслена живопис на различна тема и сюжет. Създадохме сайта по време на пандемията от Ковид 19, с цел да излагаме онлайн произведения на изкуството, когато осъществяването на изложби в художествени галерии и на обществени места стана затруднено. Все повече хора започнаха да се ориентират към онлайн пространството и да търсят там интересни и оригинални, авторски творби.

Ангажирахме се редовно да организираме онлайн изложби на картини с маслени бои, с които да радваме почитателите на изкуството и които може да разгледате в раздела – Събития.

2021 г. завърши с лиричната изложба „Есенна Романтика“, а първата изложба за 2022 г. бе изложбата на картини с цветя – „За дамите с любов“, посветена на празника на жената, месеца на жената и като цяло на дамите.

Благодарим ви затова, че посетихте сайта, подкрепяте и се интересувате от изкуството на младите български художници!

Какви картини на българки художници, ще откриете в този сайт за продажба на картини

За момента в онлайн галерията D. Stoykova се предлагат картини само и единствено на художника Даниела Стойкова, групирани по тема и сюжет както следва:

Картини с цветя

Открийте огромното многообразие от прекрасни и феерични, пъстри картини с цветя. Сред тях ще попаднете на любими цветя като: люляци, теменужки, лалета, макове, маргаритки, хризантеми, бели рози, червени рози, слънчогледи, божури и още много. Картините с цветя са авторски произведения на изкуството, рисувани с оригинален и абстрактен стил.

Сайт за продажба на картини - картини сцветя

Абстрактни картини

Колекция от вълнуващи и вдъхновяващи абстрактни картини с мотиви на градове, архитектурни пейзажи и други, които носят невероятна енергия и позитивизъм.

Сайт за продажба на картини - абстрактни картини

Морски картини - пейзажи

Любима тема на художника Д. Стойкова. В галерията на сайта ще намерите множество ярки и запомнящи се картини с морски пейзажи и кораби, лодки, морски залези, морски изгреви, както и картини от български морски селища, като Несебър, Созопол и други.

Сайт за продажба на картини - Морски пейзажи

Зимни пейзажи и снежни картини

Богата колекция на приказни, романтични и уютни зимни пейзажи, които създават прекрасно празнично настроение през зимата и за празниците, и внасят усещането за любов хармония и мир в душите.

Сайт за продажба на картини - зимни пейзажи

Градски и архитектурни пейзажи

Завладяващи оригинални градски пейзажи, рисувани със отличителна техника и стил. Те представят една по-различна и романтична реалност, като от сънищата, в която света е прекрасен а хората – щастливи. Очарователни живописни пейзажи, които ще ви оставят без дъх.

Картини от български художници - Градски пейзажи

Пейзажи от българия – селски пейзажи

Колекция от пейзажи с автентични български, възрожденски къщи за истинските родолюбци, на стари селища като Боженци, Лещен, Созопол, Несебър и др.

Картини на български художници - Селски пейзажи от България

Пролетни картини

Картини от колекцията отразяват любимия сезон на малки и големи – пролетта. Най-хубавото време на годината, в което дърветата разцъфват в розови и лилави цветове и пръскат приятни аромати. Със сигурност няма да останете безразлични към авторските пролетни картини на художника Д. Стойкова.

Картини на български художници - Пролетни пейзажи

Есенни картини - пейзажи

В картините на тема есен ще преоткриете най-романтичната, топла и приятна страна на есента, когато короните на дърветата се обагрят в жълто и оранжево и листата падат и летят от вятъра в приказен танц. Есента е любим сезон на българските художници, тъй като носи вдъхновение и позволява четката на художника да се развихри, и да внесе в картините богата палитра от цветове.

Картини на български художници - Есенни пейзажи

Еротични картини

Колекция от закачливи еротични картини, които развихрят въображението и показват женската красота и чувственост.

Картини на български художници - Еротични картини

Картини със силуети и хора

Колекция от вълшебни картини на човешки фигури и най-вече влюбени двойки. Предпочитани като подаръци за сватба.
Големи картини за стена – нова категория, която обхваща само картини за стена с внушителни размери от 80 -130 см.

Картини на български художници - Силуети и хора

Картини по поръчка

В тази категория може да видите произведения, които са били изпълнени по персонална поръчка на клиент. Картини от снимка или репродукции на картини за известни художници.

Картини на български художници - репродукции по поръчка

Картини на български художници  - цени

Цените на картините варират за всеки художник. Колкото по-известен и утвърден е авторът, толкова по-високи са цените на неговите картини. Ако творецът вече е почитал, цените допълнително се завишават, тъй като той няма да рисува повече нови картини.

Цените зависят също така от техниката. Например, маслените картини, като по-качествени и издръжниви държат доста по-висока цена от акрилните. Повече информация относно ценообразуването ще получите в статията Картини Цени.
Какви са цените на картините от българския художник Даниела Стойкова открийте, като разгледате каталога с маслени картини.

Когато купувате картини на български художници правите най-добрия избор на цена спрямо качество!

Ако имате въпроси, свържете се с нас на тел. 0886 687 280 или чрез формата за контакт.

Желаем ви приятно разглеждане!