Идеи за подаръци за 8 март

Празникът на всички дами "8 март" наближава!

Денят, в който изразяваме своята обич и благодарност към майката, бабата, съпругата, лелята, сестрата, дъщерята или любима жена вече чука на вратата ни. А ние засвидетелстваме своята любов и уважение, като търсим най-интересните подаръци за 8 март, с които искаме да кажем с един красив жест: "благодаря, че те има". Това е денят, в който показваме, колко много значат жените в нашия живот за нас!

В тази статия ще представим нашите предложения за подарък за 8 март и ще разкрием, какво харесват жените. Нека не забравяме, че подаръкът е само жест, като по-важното е той да добре избран и да е от сърце!

1.  Подарък за 8 март - картина с цветя

Традицията повелява на 8 март да се подаряват цветя на любимите жени, но защо тази година цветята да не бъдат под формата на картина? Ето едно изключително оригинално и нестандартно решение за традиционния букет с цветя! Още повече картината е мил и скъп спомен за цял живот!

Подарете маслена картина с цветя, която ще запази своята красота и блясък за дълги години, и винаги ще напомня за този прекрасен жест! Картините с маслени бои са чудесни идеи за ръчно изработени подаръци за 8 март.

Подарък за 8 март - Картина с люляци, с маслени бои от художник Д. Стойкова

Подарък за 8 март - Картина с люляци от художник Даниела Стойкова

Картината с маслени бои е оригинален подарък за осми март, който ще стопли сърцето на близките Ви. Подарявате не само подарък, но и емоция, което ще завладява винаги когато вашата картина бъде погледната от любимата Ви дама.

А ако съчетаете творбата с подходяща подаръчна опаковка Вие неминуемо ще впечатлите всички! За това приготвихме специални подаръчни комплекти, които да се превърнат в незабравим и луксозен подарък за 8 март. Помислихме за всеки един детайл, тъй като жените оценяват малките подробности и се чувстват специални, само тогава, когато те са изпипани внимателно и с вкус.

Картина за подарък с луксозна опаковка, кутия, сертификат за автентичност и красива ръчно изработена картичка е една прекрасна и запомняща се изненада, която ще накара всяко женско сърце да затупти!

Разгледайте онлайн изложбата на картини с цветя в месеца на жената - „За дамите с любов“ от художник Даниела Стойкова.

Подарък за жена - ръчно рисувана картина с рози

Луксозен подарък за 8 март - Картина с розички в красива опаковка, кутия, плик и картичка с цветя

Луксозен подарък за жена- Картина със сини абстрактни цветя   Подарък за рожден ден на жена - Картина с красиви, розови цветя 

2. Подарък за Осми март - Картина по поръчка

Картините са украшение за дома и балсам за душата. Всеки има нужда от цвят и цветове в декорация на дома си.
Когато подарявате картина по поръчка може и да загубите момента с изненадата, но за сметка на това със сигурност ще уцелите вкуса на жената, за която е предназначен подаръкът.

Предложете на Вашата любима, майка, баба или сестра да си изберат сюжет и ще получат картина, нарисувана специално за тях от ръката на професионален и опитен художник. Със сигурност ще останат очаровани от Вашето предложение. При това, картината, която ще получат, би могла да се съчетае прекрасно с техният дом, вкус и очаквания!

Картина по поръчка пролетен градски пейзаж

Картина по поръчка - Аромат на лято, художик Д.Стойкова

Още идеи за подаръци за 8 март

3. Изискан парфюм

Парфюмът е любим подарък за осми март на всяка жена, но, разбира се, доста рискован. Тук важното е да намерите парфюм, които отговаря на предпочитанията на конкретната дама. Не винаги е лесно, защото всеки човек има различно възприятие на ароматите. Това, което харесва на Вас, не винаги би се харесало на нея. За да не сгрешите с избора, проучете добре и подарете любимия ѝ парфюм!

4. Елегантно бижу

Всяка жена харесва бижута, затова може да изберете класически комплект от колие и обеци, гривна, пръстен... Цените на бижутата варират в доста широки граници и е редно да изберете нещо, което да се вмести във Вашия бюджет. Все пак по-важен остава жестът!

5. Модерна чанта

Ако подарите оригинална и стилна чанта, в крак с модата, няма да сбъркате. Качествена и красива чанта на популярните марки биха се харесали на всяка дама. Разбира се, съобразете се с предпочитанията на жената и винаги пазете касовата бележка за всеки случай...

Оригинален подарък за 8 март - картина с лалета  Ръчно изработен подарък за 8 март - Картина с лалета  Подарък за жена - Картина с лалета и нарциси с маслени бои

Ръчно изработени подаръци за 8 март. Картини с лалета - Настъпване на пролеттакартина Топла пролет и картина Пролетен букет от Даниела Стойкова.

6. Модна дреха

Тук вариантите са твърде много...От красива рокля или блуза, до нощница или халат за баня. Задачата не е толкова трудна, но само ако знаете размера и познавате нейния вкус. Жените обичат нови дрехи, но само такива, които им стоят добре! Така че пак пазете касовата бележка за всеки случай...

7. Телефон, таблет или лаптоп за практични дами

Ако решите, бихте могли да зарадвате Вашите любими, нежни същества с техника, която е крайно необходима в днешно време, улеснява живота, а също така допринася и за имиджа на всяка дама. Такива предмети са символ не само на статус, но и на практичност, ала много дами биха приели резервирано подобен жест за 8 март!

8. Електроуреди, но само за домакини...

Може и да звучи малко странно на пръв поглед, но в днешно време средствата понякога не достигат и се оказа, че дамите биха предпочели по-практичен подарък за 8 март от цветята и бижутата, който може да им е полезен в ежедневието. И така идва ред на новата пералня, печка или съдомиялна машина. Един желан подарък като полезен електроуред би я накарал да се почувства щастлива за празника. Разбира се, стига дамата да не е Ваша скорошна избраница на сърцето, защото в такъв случай последствията ще са непредвидими...
9. Букети с цветя и шоколадови бонбони

Ако няма време за нищо друго, то това е класическият подарък за празника и винаги работи като лесно решение в последния момент!

Приятно посрещане на празника!