heading_title

Картини по поръчка по Ваша идея или снимка.

В този сайт за продажба на картини Вие може да поръчате картина за Вашето пространство или вкус по поръчка.  Тук предлагаме картини по поръчка – пейзажи и портрети на домашни любимци и др.
В следните редове ще разгледаме какви видове картини по поръчка може да поръчате от онлайн арт галерия Даниела Стойкова  и ще ви дадем някои идеи.

Всяка една картина, може да бъде поръчана с РАМКА по Ваш избор.  Картините идват до Вас по куриер с преглед и наложен платеж, придружени от сертификат за автентичност. При желание, картината може да бъде рамкирана, да се добави опаковка за подарък и ръчно изработена картичка по избор.

Картина по поръчка в стил реализъм.

Това най-често са картини за стена рисувани от снимка. Например картини с морски пейзажи, картини с животни или птички или друга снимка, която допада на Вашия вкус. Ако търсите картина в стил реализъм, но не знаете точно на какво изображение да се спрете, обърнете се към нас. С радост ще Ви дадем предложения за красиви картини по избрана от вас тема: морски пейзажи, есенни картини, архитектурни пейзажи, картини със стари български къщи и други.

Поръчките на картини в стил реализъм се изготвят малко по-бавно от абстрактните картини, в тях се влага повече труд, за да се изпипа всеки детайл.

Картина по поръчка - "Фрегата в открито море", 60/80 см. художник Д. Стойкова

Картина по поръчка - Морски пейзаж.

Може да поръчате вълнуващ морски пейзаж по поръчка. Репродукция на картина от епохата Ренесанс или друга картина на Ваш любим художник. Достатъчно е да изпратите снимка на желаната картина и тя ще бъде изготвена в най-кратък срок.


Картина "Морска Битка", 60/80 см. - художник Д. Стойкова

Абстрактна картина по поръчка по Ваша идея.

Вие бихте могли да обясните своята идея за абстрактна картина, да покажете снимки на Вашето пространство или да определите цветовете, които желаете да присъстват във Вашата картина, и които смятате, че ще подхождат на Вашия дом. Ако нямате конкретна идея художникът Д. Стойкова би нарисувала абстрактна картина специално за Вас по свое вдъхновение, стига да дадете някакви ориентири за това, какво ви допада.

Картина - "Абстрактен град", 50/100 см. Художник Д. Стойкова

Картина по поръчка - репродукции на картини на известни художници.

Вие може да поръчате картина по поръчка, рисувана от друг български или чуждестранен художник в стила на импресионизма, експресионизма, кубизма или други течения в изкуството. Художника Д. Стойкова рисува репродукции на картини при следното условие. Автора да не е съвременен действащ художник.

Смятаме, че не е колегиално един съвременен автор да копира изкуството на друг такъв. В този случай вие бихте могли да поръчате и закупите картина директно от автора, на който сте се спрели. Ако цените на картините са прекалено високи за Вашия бюджет и не можете да си ги позволите, вероятно може да закупите принт на картина от същия художник, който представлява отпечатано изображение на оригиналната картина върху платно.

Репродукция на картината на Владимир Димитров - Майстора (1882-1960), "Жетвар", 80/100 см. Художник Д.Стойкова

Картина по поръчка на вече продадена картина от този сайт.

Най-често заявените картини по поръчка от този сайт са картини на художника Д. Стойкова, които вече не са налични. Ако сте се спрели на една от тези картини и просто не намирате друга, която да ви харесва толкова, не се колебайте да се свържете с нас, чрез формата за контакт или на посочения телефон.

Картина - "Здраве и хармония", 40/60 см, художник Д. Стойкова


Картина по поръчка от художника Д. Стойкова, която е налична, но не е желания от Вас размер.

Ако сте харесали картина, която обаче не е подходяща за Вашето пространство художника Д. Стойкова би могла да направи същата или подобна картина в желан от Вас размер. Друг вариант е да Ви бъде изготвена картина с маслени бои, която включва само мотив от оригиналната картина. Също така бихте могли да заявите картина по поръчка в други цветове или с малки разлики от оригиналната маслена картина.

Картина по поръчка - "Морски залез", 80/100 см, художник Д.Стойкова

Картини по поръчка с домашни любимци.

На този сайт може да поръчате картина на Вашата любима котка или картина на кучето Ви. Художника Д. Стойкова обича животните и с радост реализира такъв тип проекти. Домашните любимци са прекрасни и мили същества, които ни обичат и носят особена радост в живота ни. Заслужава си да получат свой портрет и да бъдат помнени с обич завинаги.

Когато поръчвате картина имайте предвид, че маслените картини съхнат бавно, особено през зимата. Дайте си около 3 седмици време за изчакване, докато картината изсъхне и може да се изпрати, за да сте спокойни, че тя няма да се повреди и размаже при транспорта.

Ако търсите картина за подарък и поводът е скоро, по-добре изберете една от вече готовите маслени картини. Така ще получите картината си още на следващият ден.(стига това да е възможно) Ако пък искате картината да е на определена тема, но трябва да я подарите скоро, по-добре изберете картина от художник, който рисува с акрилни бои. Те съхнат в рамките на час и няма проблем да се транспортират веднага. На този сайт за продажба на картини предлагаме само картини с маслени бои, които са релефни и рисувани с доста дебел слой боя, което кара картините да съхнат малко-бавно от обичайното за маслените бои. Релефът обаче придава допълнителна красота и оригиналност на произведението на изкуството.

Две картини на семейство, 30/40 см, по поръчка. художник Д. Стойкова.


Заявете услугата картини по поръчка още сега, добавете към нея по желание -  подаръчна кутия, опаковка и ръчно изработена картичка, или разгледайте готовите предложения за подаръци.

За повече информация свържете се с нас чрез формата за КОНТАКТ или на посочения телефон:
0886 687 280


Репродукция на картината - "Безгрижният ден", 50/60 см, по поръчка. Художник Д.Стойкова.


Разгледайте всички налични картини с маслени бои на художника Даниела Стойкова, разделени по категория за удобство.
Картина - "Нощ в Париж", 90/120 см. Художник Д. СтойковаКартина - "Ден в Париж", 90/120 см. Художник Д. Стойкова

Сподели тази публикация...