heading_title

Картини по поръчка по Ваша идея или снимка.

 В този сайт за продажба на картини Вие може да поръчате картина за Вашето пространство или вкус по поръчка.  Тук предлагаме картини по поръчка – пейзажи и портрети на домашни любимци и др.
В следните редове ще разгледаме какви видове картини по поръчка може да поръчате от онлайн арт галерия Даниела Стойкова  и ще ви дадем някои идеи.

Всяка една картина, може да бъде поръчана с РАМКА по Ваш избор.  Картините идват до Вас по куриер с преглед и наложен платеж, придружени от сертификат за автентичност. При желание, картината може да бъде рамкирана, да се добави опаковка за подарък и ръчно изработена картичка по избор.

Разгледайте тук какви картини по поръчка са били продадени през този сайт до сега.

Картина по поръчка в стил реализъм.

Това най-често са картини за стена рисувани от снимка. Например картини с морски пейзажи, картини с животни или птички или друга снимка, която допада на Вашия вкус. Ако търсите картина в стил реализъм, но не знаете точно на какво изображение да се спрете, обърнете се към нас. С радост ще Ви дадем предложения за красиви картини по избрана от вас тема: морски пейзажи, есенни картини, архитектурни пейзажи, картини със стари български къщи и други.

Поръчките на картини в стил реализъм се изготвят малко по-бавно от абстрактните картини, в тях се влага повече труд, за да се изпипа всеки детайл.

Картини по поръчка - Морски пейзажи с кораби, ръчно рисувани от художник Д. Стойкова

Картина по поръчка - "Фрегата в открито море", 60/80 см. художник Д. Стойкова

Картина по поръчка - Морски пейзаж.

Може да поръчате вълнуващ морски пейзаж по поръчка. Репродукция на картина от епохата Ренесанс или друга картина на Ваш любим художник. Достатъчно е да изпратите снимка на желаната картина и тя ще бъде изготвена в най-кратък срок.