Птички и животни - маслена живопис

Птички и животни - маслена живопис

Не налична
Картина Пролет и птички

Картина Пролет и птички

150.00лв. 250.00лв.

-40%

..

Не налична
Картина Пролет и птички 2

Картина Пролет и птички 2

150.00лв. 250.00лв.

-40%

..

Не налична
Картина Пролет и птички 3

Картина Пролет и птички 3

150.00лв. 250.00лв.

-40%

..

Не налична
Картина Пролет и птички 4

Картина Пролет и птички 4

150.00лв. 250.00лв.

-40%

..

Неналична
Не налична
Картина Птички в снега 2

Картина Птички в снега 2

150.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Влюбени птички

Картина Влюбени птички

60.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Врабче

Картина Врабче

80.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Врабче в студа

Картина Врабче в студа

60.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Врабчета - маслена живопис
Неналична
Не налична
Картина Врабчета 2

Картина Врабчета 2

400.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Елен

Картина Елен

400.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Жълто канарче

Картина Жълто канарче

100.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Птичка

Картина Птичка

100.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Птички в снега

Картина Птички в снега

200.00лв.

..

Неналична
Не налична
Картина Птички и пролет

Картина Птички и пролет

150.00лв.

..

Showing 1 to 15 of 15 (1 Pages)

Художниците, които търсят вдъхновение за своите картини определено се възхищават от огромния брой видове животни на планетата. Всички те, независимо домашни, селскостопански, диви или екзотични, притежават своите уникални физически характеристики. Те са увлекателни теми за изобразяване в пленяващите картини на хиляди художници. Рисуването на тялото, скицирането на козината, даването на живот на перата, добавянето на блясъка в очите... Това са упражнения, които изискват както техника, така и усещане за красота. Не е лесно да бъдат нарисувани птичките или животните реалистично и „живо“, като се улови характера им. Рисуваните картини за стена с животни едва ли някога ще спрат да ни заслепяват с красотата си!

Историята на животните в изкуството надхвърля времето и културите, където животните представляват всичко - от богове до признаци на статут. Най-ранните известни животински рисунки и картини, открити в палеолитни пещери, датират отпреди 30 000 години. Рисунките на животни са били най-често срещаната тема, изобразявана по стените на пещерите в праисторически времена, а някои учени смятат, че художниците са рисували сцени на лов с надеждата, че тогава той наистина ще бъде успешен. В религиозен контекст рисунките на животни често съответстват на различни библейски персонажи. Картините с маслени бои на птички и животни продължават да бъдат популярна тема за художниците, тъй като изобразяват всичко - от опитомени домашни любимци до фантастични въображаеми същества.

Не е изненадващо, тъй като животните не само ни очароват с красотата си, но и с действията си. Ако сте любител на картините с птички или търсите единствен по рода си луксозен подарък за някого, Ви каним да разгледате оригиналните рисунки на птички и животни за продажба в DSTOYKOVA. Колекцията от картини на птички и животни, на този сайт, създава весело и неповторимо, пролетно настроение. Това са слънчеви и цветни картини, посветени на тези малки и вдъхновяващи обитатели на природата, без които света не би бил същият.


Защо да изберете картина с птички и животни?

Покажете любовта си към природата, като окачите картини за хола или картини за кухня с любимо животно или домашния Ви любимец! Направете портрет по поръчка на Вашето любимо куче или котка. Тези красиво изрисувани маслени картини живопис могат да добавят цвят и да засилят позитивната енергията във всяка стая.

Какво прави картините с птички и животни специални?

В продължение на много години художниците се вдъхновяват от животните около себе си. Те са изобразени по много и различни начини, включително сцени от селския живот, митове и легенди. Освен че са страхотен подарък за жена , например за празник, като 8 март, картините с животни умеят да придават естетическа привлекателност и да внасят живот на Вашето жилищно пространство или офис. Тези арт картини за стена могат не само да бъдат акцент в интериора, но и да Ви помогнат да изследвате връзката си с дивата природа и също така да напомнят за важността на опазването на околната среда.

Добавянето на ярки цветове под формата на картини с птички е невероятна идея, с която да запълните белите стени у дома, не само защото ще изпъкват, но и защото внасят много чиста и позитивна енергия. Вие можете да освежите декора у дома, като изберете картина с маслени бои на тема “Птички и животни” в нюанси, които да отговарят на интериора на Вашето жилище.

Красивите портрети на животни допълват Вашия дом по творчески и артистичен начин. Тук, ще откриете хипнотизиращи и зашеметяващи маслени картини онлайн , за да внушите топлината на декоративното изкуство и да покажете Вашата любов и страст към животните. Ако не сте любител на зимните и пролетни картини с пейзажи , то картините с птички, стъпили върху красиво разцъфнала или покрита със сняг клонка ще Ви пленят. Те все още са в тематиката на съответния сезон, но показват една по-различна картина, която виждаме доста рядко. Това са картини, които си заслужава или да добавите към личната си колекция, или да подарите на близките си по празниците като оригинални подаръци за Коледа и Нова Година.

Защо Даниела Стойкова обича да рисува маслени картини с птички?

Художничката намира за вълнуващо рисуването на птички, защото са невероятно мили и сладки същества. Тя израства в голяма къща в град Нова Загора с обширен двор. Когато е малка, в къщата си има канарчета, папагали, куче, хамстер и котка. Въпреки невъобразимия шум, който те създават, тя е много привързана към тях. Отгледана е с птички в дома си, които майка ѝ оставя да прехвърчат от стая в стая. Докато тогава са живели „на свобода“ в къщата ѝ, сега са успокоили своя полет в нейните картини за стена .

Като възрастен художник Даниела носи в себе си спомените за своето красиво и безгрижно детство, което проличава в изложените ѝ маслени картини онлайн . Птичките ѝ напомнят за тези отминали времена и всяка година тя прави нови картини на птички и животни, които създават пролетно и слънчево настроение, внасят цвят и зареждат с позитивна енергия. Животните с всякакви форми и размери винаги са били нейната страст и създаването на всяка картина започва с дълбоко възхищение от уникалната красота и характер на създанието, което рисува.

Картините на птички и животни са много подходящи за подарък за жена , която оценява стилните подаръци, които получава на 8-ми март, за рождения или именния си ден. Рисувани са ръчно, с маслени бои и ще умилят сърцето на Вашите любими хора. Като всяка една маслена картина те имат доживотна гаранция. Свежите цветове ще направят дома Ви по-уютен и комфортен и ще Ви създават добро настроение, всеки път щом ги погледнете.

Пазарувайте картини онлайн сега, за да внесете цвят в живота си, като направите декора на къщата, апартамента или офиса си страхотен и артистичен. Може би пък познавате страстен колекционер, когото искате да впечатлите с картина за подарък ? Разгледайте цялата галерия, като сред голямото разнообразие от картини в различни стилове със сигурност ще попаднете на творба, която да се хареса и на Вашето и на неговото око.