heading_title

Kак нарисувах картина с маслени бои

Новогодишни пожелания от мен и видео как нарисувах картина с маслени бои от начало до край!

Честита Нова година от мен, приятели! Бъдете живи, здрави и нека следващата година да е много по-успешна за всички нас.
Както знаете тази година подготвих Онлайн коледна изложба, с идеята да създам добро и позитивно настроение по време на празниците!
А във видеото поднасям своите новогодишни пожелания към вас; може да видите как нарисувах една картина за стена; представен е и целият процес по подготвянето на това произведение специално за ценителите на изобразителното изкуство!


Картините с маслени бои са едно прекрасно решение за декориране на всеки дом. Те могат да се използват навсякъде: в жилището, офиса, заведения, ресторанти, клубове, хотели и др. Маслената живопис подобрява дизайна на помещенията като ги прави по-модерени, светли и просторни по един бърз, лесен и елегантен начин. Картините за стена придават уникален и запомнящ се вид на всяко пространсвто и безспорно ще направят впечатление на вашите гости и посетители, независимо дали е работна среща, гостуване на приятели или прекрасна среща със семейството.

Видео урок по рисуване - как да рисуваме с маслени бои?

Със сигурност се чудите, колко време отнема да се нарисува вашата картина? Трудно ли се рисува картина с маслени бои, и как се създава една картина живопис? Много хора са ми задавали тези въпроси, затова реших да отговоря в това кратко видео. Отговорът може да видите във видеото, в което нарисувах маслена картина от началото до края пред вашите очи.


Разбира се, ръчно рисуваните картини са уникални и неповторими. Всяка авторска картина е уникално произведение на изкуството и отнема различно време, за да бъде нарисувана. Някои от тях се правят доста бързо (например абстрактните картини), а други отнемат много часове и дни работа (като тези с много детайли, големи размери или реалистично рисуваната живопис). Хубавото новина е, че когато една маслена картина е нарисувана на ръка от художник няма да я срещнем във всеки голям магазин, както например изкуствените принтовете от мебелните магазини и китайските имитации на картини за стена. Тя ще бъде само и единствено ваша.
Повече за картините с маслени бои научете ТУК.


Свързани публикации

Как да съхраня картинa?

Как да съхраня картинa?

Ако закупите маслена картина онлайн и нямате възможност да чуете препоръките за съхранение от галерията, тук ще дам няколко съвета. Важно е помещението, в което съхранявате картината, да не бъде на открито.

Прочети още
Как да окача картина за стена?

Как да окача картина за стена?

Първо, монтажът е много лесен. На стената се слага пиронтче, винтче или дюбел. За всеки материал са подходящи различни варианти.
Често се случва хора, които за пръв път купуват картина да не знаят как точно да я закачат на стената си. В тази статия ще научите всичко, от което се нуждаете, за да окачите вашата маслена картина.

Прочети още
Търсим картини за дома - ето какво трябва да знаем за тях.

Търсим картини за дома - ето какво трябва да знаем за тях.

Живеем в общество, в което социалният контакт е важен. Каним приятели и роднини често у дома, за това трябва  да се постараем домът ни да е впечатляващ. Особено, когато сме се нанесли в нов дом и oчакваме с нетърпение всички наши гости.

Прочети още
Как да изберем оригинален и незабравим подарък за Коледа

Как да изберем оригинален и незабравим подарък за Коледа

Картина с маслени бои - отличен подарък за Коледа!
Празниците наближават и всички ние вече се питаме: какво да подарим тази година на хората, които обичаме? Задачата определено не е лесна! Вероятно всяка година измисляляме хубави и оригинални подаръци, но вече е дошъл моментът, в който сме изчерпили всички идеи...
Направете Коледа незабравима с уникална, авторска картина за подарък.Прочети още
Защо реших да нарисувам Коледа

Защо реших да нарисувам Коледа

Зима е! Навън понякога може да е сиво, мрачно и студено, но не и в моите зимни картини – маслена живопис. В платната, които рисувам зимата изглежда топла, уютна и празнична, като в зимна приказка!

Прочети още

Сподели тази публикация...