heading_title

АРТ ГАЛЕРИЯ ДАНИЕЛА СТОЙКОВА В СОФИЯ ОТВОРИ ВРАТИ!

Галерия Даниела Стойкова отвори врати


Скъпи приятели на изкуството,

Имам щастието да споделя, че Арт галерия „Д. Стойкова“ отвори врати за посетители!

Откриването ще бъде на 15 декември 2022 г. с тематичната изложбата „Цветотерапия“. Линк към събитието - ОТКРИВАНЕ НА ГАЛЕРИЯ Даниела Стойкова.

Заповядайте вечерта (от 19:00 ч.) в самото сърце на гр. София (ул. Цар Асен № 61), където, в уюта и спокойствието на галерията, може да изпиете чаша вино и да се насладите на картините, които ще представя.

Гарантираме Ви едно цветно и зареждащо с позитивни емоции преживяване!

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОНЛАЙН ВСИЧКИ КАРТИНИ КАТО НАТИСНЕТЕ ТУК!

В тази статия ще споделя, за приключението по откриването на галерията: прочетете надолу-->>


Как отворихме картинната галерия в София?

След няколко месечно усилено търсене на подходящо помещение се спряхме на мястото, в което сега се помещава галерията на ул. Цар Асен 61. Тя се разполага в самото сърце на София, улицата е известна като арт средище и по нейната дължина има многобройни галерии и антиквариати. По нея често минават ценители на изкуството, дошли да разгледат нещо определено. А съседната паралелна на нея улица е главната – Витошка. Галерията се намира на минута от изхода на метростанция НДК, което я прави достъпна от всички краища на София.

Друга причина да изберем това място беше фактът, че то е достатъчно голямо, за да събере голям брой картини и посетители на изложбите и събитията, които планираме да провеждаме регулярно. Разполага с малко дворче, в което хората биха могли да излязат на въздух по време на събитието.

След като помещението бе наето и отремонтирано, подготвихме в друга стая подходящо пространство за арт ателие и офис към галерията. После се заехме с монтажа на окачваща система за картини, набавихме необходимите мебели и техника. Подготвихме удобно и кокетно малко диванче с маса, на което клиентите могат да седнат и да изчакат да бъдат опаковани техните картини и подаръци. Аранжирахме стъклена витрина, в която разположихме ръчно изработените картички, които може да видите и в сайта.

Дойте моменът за най-важното - аранжирахме картините, витрината, украсихме за Коледа и заснехме галерията, за да може да ви я представим в тази статия! :)Ще се радвам, ако ни посетите скоро, на ул Цар Асен 61, както и на откриването на галерията. Заповядайте!

Свързани публикации

Защо реших да нарисувам Коледа

Защо реших да нарисувам Коледа

Зима е! Навън понякога може да е сиво, мрачно и студено, но не и в моите зимни картини – маслена живопис. В платната, които рисувам зимата изглежда топла, уютна и празнична, като в зимна приказка!

Прочети още
Идеи за подарък за Свети Валентин

Идеи за подарък за Свети Валентин

Ето, че остават броени дни до празника на влюбените двойки – Свети Валентин.
Разбира се, всеки прави планове с половинката си, как да прекара този специален ден.

Прочети още

Сподели тази публикация...