Доставка

За извършване на доставки Dstoykova.com използва услугите на куриерските фирми  Еконт Експрес  и Спиди. Поръчките заявени по телефона или през сайта биват обработени и изпратени  обикновено в рамките на няколко работни дни. Картините се изпращат със застраховка, като чупливо и доставката е за сметка на клиента. В  редки случай, когато заявената картина се намира в галерия или магазин на консигнация или е част от протичаща изложба, изпращането може да бъде забавено повече 2, 3 работни дни, но това бива уточнено и уговорено по телефона между двете страни.

В случай, че заявената от клиента картина е нова, и не е изсъхнала, клиента трябва да изчака необходимото време за изсъхване на платното, така че то да може да се транспортира. Клиента би могъл да се откаже от доставка преди да бъде изпретена картината.  В редки случаи и при голяма натовареност може да има забавяне от страна на куриерската фирма на доставката. 

Доставките се извършват до посочения от Вас адрес или офис на Еконт или Спиди на следващия работен ден след изпращането.

Срокът за доставка на продукти които не са налични или продукти които се изработват по поръчка на клиента се договарят  в писмен вид на и-мейл  адрес посочен от клиента.

Безплатна доставка за поръчки на стойност над 100 лв. на територията на България. За поръчки извън България доставката се уточнява допълнително.